Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

obowiązkowo - dzis o 19 w Proxymie :) ...
  • Anonim

Kodym nie zawiódł - był jak to sie rzecz potocznie ujmuje "w swoim świecie" ... :) takie juz zycie rokendrolowca ... :) ... panowie jeszcze ciut niezgrani - ale to ich pierwszy gig po reaktywacji ...
    one million bulgarians to jakas pomyłka ... powinni dostac oficjalny zakaz gry na instrumentach tudzież samplerach ... :)
  • Wieszak

a wiesz jak oni długo grają (o Bułgarach mowie)? Chyba od 85ego ponoć kiedys nawet się podobali w Jarocinie. Ta mniejsza wokalistka to chyba żona pałkera z Lorien ale i tak jak dla mnie to leppiej śpiewała ta wieksza.
    A Kodym jak to Kodym Warszawa zawsze miała na niego taki rock'n'rollowy wpływ, ponoć teraz w Milanówku mieszka. Mam kilku znajomych z Milanu i trochu sie o nich boję; )
    Pozdrawiam
  • Anonim

wiem wiem :) ... znam starą rzeszowską scene: OMB, 1984, Wańka Wstańka ... kiedyś tam sie dużo działo ... :)
    pozdro
  • dzx

cokolwiek kto by nie powiedział i nie napisał, to ja nowej płytki nie mogę się doczekać po maxie i wierzę, że chłopakom się uda! trochę mnie może martwi Kodym, ale to duży chłopak i da radę. wierzę w niego. APTEKA 4EVER!!!
  • Rdzawy

no człowieku śniadanie mistrzów i do przodu :D
  • tomko

Zdaję się że Aptekarze grali jakiś koncert ze 2 lata temu, chyba w parku i to nie był orginalny skład, oprócz kodyma ofkors
  • dzx

ta, jeden ma xywke Puzon (sympatyczny gostek bardzo), a drugi nie pamiętam
| |

grono miłośników twórczości Farel Gott'a

Fotki

Miejsca grona (0)