- 1
- 2
-
chomik zagłady
treść jest dowolna, piszcie co chcecie i czego nie chcecie, a najlepiej to nie piszcie nic, bo i tak was nie lubie..... idę spać. -
Anonim
gdyby ktoś miał problemy z identyfikacją tematu:
http://allegro.pl/show_item.php?ite...
:) kaman - piszcie swoje przemyslenia na dowolne temata - im bardziej zwaryjowane i genialne w swojej prostacie tym lepiej :) -
mesabadżi
Słyszałem że jest kapela Moherowe Prącie... ciekawe jaką chłopaki lub dziewczyny grają muzę?
Ja przypuszczam, że jest to wypadkowa twórczości Budki Syflera i Jurka Połomskiego... -
Anonim
ciekawe jak długo bedziemy musieli czekać na moherową wersje kondomów :) bo że takow sie pojawią wątpliwości byc nie może ... -
-
Królowa
-
Anonim
ale czy bedzie szczelny ? plemniki to bardzo zwinne zwierzatka ... :) -
Królowa
-
Anonim
-
Królowa
no wiesz... moher na pewno łatwiej mu będzie zaakceptować niż lateks :)
może jeszcze chcieć zrobić małe "myk" w nomenklaturze i jakoś inaczej nazwać moherowe kondomy :) -
Anonim
bedzie cieżko bo słowo moher robi ostatnio oszałamiajaca karjere w szarych kręgach naszego społeczeństwa :) oraz w szerokopojętym szoł-bizesie .... :) -
Królowa
a więc może i kondomy z moheru będą robić karierkę :) można to nazwać w sumie ogrzewaczami :P -
Anonim
to ja proponuję moherową dmuchaną lalę! w sam raz na mroźne zimowe wieczory; ) -
Królowa
-
Anonim
słowo sie rzekło ... Łukasz musisz dostarczyc 10 kłębków Ani ... no i oczywiscie bedziesz musiał iść ze 2 razy do "przymiarki" ... :) -
Królowa
jeny, po do co przymiarki :)
mam zrobić moherową lalcię, a nie ogrzewacz na pena, ej :) -
Anonim
-
Królowa
ciekawe, czy taką moherową lalcię ktokolwiek zechce...
może jak ją wyszydełkuję i pięknie wydepiluję... :> -
Anonim
-
Królowa
-
Anonim
Po pierwsze witam,po drugie chomik jakim prawem łamiesz mój niełamalny monopol na posiadanie mocherowego prącia i jeszcze mieszasz do tego polityków.Nie będzie całusków w kinie już więcej ty barbarzyńco.
- 1
- 2