FAREL GOTT [145]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • chomik zagłady

treść jest dowolna, piszcie co chcecie i czego nie chcecie, a najlepiej to nie piszcie nic, bo i tak was nie lubie..... idę spać.
  • Anonim

gdyby ktoś miał problemy z identyfikacją tematu:

http://allegro.pl/show_item.php?ite...

:) kaman - piszcie swoje przemyslenia na dowolne temata - im bardziej zwaryjowane i genialne w swojej prostacie tym lepiej :)
  • mesabadżi

Słyszałem że jest kapela Moherowe Prącie... ciekawe jaką chłopaki lub dziewczyny grają muzę?
    Ja przypuszczam, że jest to wypadkowa twórczości Budki Syflera i Jurka Połomskiego...
  • Anonim

ciekawe jak długo bedziemy musieli czekać na moherową wersje kondomów :) bo że takow sie pojawią wątpliwości byc nie może ...
  • Królowa

mogę zrobić na szydełku :P
  • Anonim

ale czy bedzie szczelny ? plemniki to bardzo zwinne zwierzatka ... :)
  • Królowa

ba!
    pewnie, że nie!
    ale becikowe ulicą nie chodzi :)
  • Anonim

ale co na to wielebny Rydzyk ?
  • Królowa

no wiesz... moher na pewno łatwiej mu będzie zaakceptować niż lateks :)
    może jeszcze chcieć zrobić małe "myk" w nomenklaturze i jakoś inaczej nazwać moherowe kondomy :)
  • Anonim

bedzie cieżko bo słowo moher robi ostatnio oszałamiajaca karjere w szarych kręgach naszego społeczeństwa :) oraz w szerokopojętym szoł-bizesie .... :)
  • Królowa

a więc może i kondomy z moheru będą robić karierkę :) można to nazwać w sumie ogrzewaczami :P
  • Anonim

to ja proponuję moherową dmuchaną lalę! w sam raz na mroźne zimowe wieczory; )
  • Królowa

okej, proszę dziesięć kłębków moherowej wełny i wykonam panią :)
  • Anonim

słowo sie rzekło ... Łukasz musisz dostarczyc 10 kłębków Ani ... no i oczywiscie bedziesz musiał iść ze 2 razy do "przymiarki" ... :)
  • Królowa

jeny, po do co przymiarki :)
    mam zrobić moherową lalcię, a nie ogrzewacz na pena, ej :)
  • Anonim

fakt ... pomyliło mi sie :( ....
  • Królowa

ciekawe, czy taką moherową lalcię ktokolwiek zechce...
    może jak ją wyszydełkuję i pięknie wydepiluję... :>
  • Anonim

jak wydepilujesz moher straci cały urok :P
  • Królowa

zostawię moherowe fragmenty :P
  • Anonim

Po pierwsze witam,po drugie chomik jakim prawem łamiesz mój niełamalny monopol na posiadanie mocherowego prącia i jeszcze mieszasz do tego polityków.Nie będzie całusków w kinie już więcej ty barbarzyńco.
  • 1
  • 2
| |

grono miłośników twórczości Farel Gott'a

Fotki

Miejsca grona (0)