FAREL GOTT [145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Pearl Jam...najbardziej obciachowe zdjecie Eddiego Veddera jakie w zyciu widzalam...ale nic to...nadal pozostalam jemu wierna i tak pewnie zotanie do grobowej deski:)
  • Mazinho

A moja to Nirvany z Kurtem z przodu
  • brooonka

Hm bodajże Metalliki "Master of Puppets"... Jest jużtak stara, że ta koszulka nie jest czarna tylko jakaś wypłowiała :D Ale nadal ją mam z sentymentu; )
  • Wieszak

RUN DMC - "Raising Hell" kupiona jakos w 90ątym albo 91ym. Do tej pory ją mam ale do chodzenia chyba sie nie nadaje. Chociaż myslę że kiedyś ją jeszcze załozę na jakiś koncert.
  • WeAreTheNight

smieszny temat:)
    ja mialam na koszulce Axla Rosa w kronie cierniowej i pamietalam jak z dziwczynami sie w nim podkochiwalysmy i chcialysmy wyjechac do USA, zeby za niego wyjsc za maz. mialysmy wtedy po jakies 14 lat:)
    a druga juz bardziej przytomna koszulka, to rage agains the machine:), dalej ja mam gdzies w szafie
  • Bryłka

hahahahaha :)

a ja pamiętam, że u mojej koleżanki na drzwiach wisiał ogromny plakat Axla Rosa w białych, obcisłych spodenkach. My miałyśmy dylemat czy ma coś pod spodem czy nie? :) Stanęło na tym, że chyba jednak nie bo nic się nie odznaczało :) ... ale prezentowało się okazale! :)))

a moja pierwsza - to żółta koszulka Alice in Chains, której mi wszyscy zazdrościli a potem to już poszło lawinowo :)
  • WeAreTheNight

ciesze sie,ze nie bylam jedyna podkochujaca sie w Axlu:)
    ciekawa jestem w kim sie teraz nastolatki kochaja...chyba w timberlaku;///
    ze smiesznych historii, moze nie z koszulkami zwiazanymi, ale wartymi wspomnien byl rytual darcia i przecierania sobie jeansow. pamietam jak rodzice chcieli mnie zabic jak nowiutkie z pewexu levisy tarlam zyletka:)))))))))))))))
| |

grono miłośników twórczości Farel Gott'a

Fotki

Miejsca grona (0)