FAREL GOTT [145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no, prosze o szczere wypowiedzi ...
  • Rdzawy

ooo
    geegeez jak ja CI zazdroszcze tych prochów :D

na pewno są cudowne

Jankiel był związany z cymbałem a nawet cymbałami w związku z tym w erze równośc i poprawności politycznej oraz pełnego sfrikowania szołbiznezu i ludzi w nim robiących na pewno zostałby zauważony przez łornera, uniwersala lub soniego, zostałby ich kochankiem po czym porzucony przez swych cymbałów przerzuciłby sie na arenbi i tam doknoałby cudu jako pierwszy biały człowiek z brodą w tym biznesie

odpowiedź brzmi: tak

• Królowa

Jankiel?
    pewnie! zrobiłby mały przekrój od bitlesów po bakstrit bojsów, zaliczając po drodze Brytnej :)
    sukces murowany, zupełnie jak Rockapella :)
  • Anonim

zajebisty temat na szkolne wypracowanie... trzeba to sprzedać komuś kto robi testy do matury :D
  • Królowa

rozwinąć swe macki i sięgnąć do gardła Ministra? :P
  • Anonim

niestety widze mocne skojarzenia mistrza Jankiela ze stresami maturalnymi :( ... a nie takie było pytanie :)
  • Anonim

etam od razu stresami; )
    a mistrzu by się całkiem nieźle sprzedawał pewnie... azaliż cymbały wszak niepospolity instrument no nie? jakby go tak dobrze rozreklamować...
    ej, a może wprowadzicie do zespołu sekcję cymbalistów :D
  • Anonim

to się będzie można od razu przekonać, bo co jak co, ale tego jeszcze chyba nie było w rocku... tylko jakieś harfy, dudy i inne takie z tych bardziej egzotycznych, ale cymbałów chyba nie... :)
  • Anonim

może nie dosłownie, Łukaszu ... ale wierz mi iż nie jednego muzyka rokowego możnaby smiało nazwać cymbałem ... :)
  • Królowa

...albo fujarą :)
  • Anonim

:)
  • Anonim

cymbaly w rocku sie zdarzaly i to nie raz (i to nie tylko wsrod wykonawcow!) - np niezniszczalne Voilent Femmes ...
    a z tym Janikielem... on chyba nie byl zbyt wszechstronny- gral tylko na cymbalach... slaby lep na dobrego 'impresario' :))))
  • Anonim

e, w dzisiejszych czsach wszystko można sprzedać... w ostateczności można Jankiela do USA wysłać, tam już na pewno karierę zrobi
  • Królowa

o tak
    wszak był Żydem :)
  • Anonim

zachowujcie sie !!! bez ksenofobii !!!
  • Królowa

ejno spoko :)
    twierdzę, że w USA jest zajebiste żydowskie lobby, nie mówię, że nienawidzę Żydów :)

czy zauważenie ich obecności oznacza już, że mam ochotę ich utłuc? :)
  • Anonim

niczym schabowego w niedzielne przdpołudnie ? hehehe
  • Królowa

w niedzielne przedpołudnie to ja śpię, piję albo jestem w szkółce :P

poza tym nie robię schabowych nigdy :P raz zrobiłam swojemu eks i tacie, bo żarliśmy obiad we trójkę. Tylko ojciec doceni starania dziecka :P
  • Anonim

to tylko jeszcze jeden dowód na to ze najlepszym kucharzem jest głód ... :)
    było wygłodzic dziada - eksa ... :)
| |

grono miłośników twórczości Farel Gott'a

Fotki

Miejsca grona (0)