FAREL GOTT [145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • farelka

Po pierwsze primo witam po raz pierwszy. I, żeby od razu rozwiać wszelkie wątpliwości mój nick wcale nie oznacza, że jestem groupies tego zespołu co to tutaj ma swoje grono :D
    Jednakże czuję się ze zrozumiałych względów związana i zobowiazana:))
    A w kwestii tematu- u mnie dziś akurat Farelki w eterze (kurde, teraz czaję czemu tu tak gorąco) - dzięki uprzejmości Pana GG.
    A ostatnio Lamb przeplatany nowym Tool'em, troszku Peaches, Sigur Ros i na strącenie POE :)
  • brooonka

A ja ostatnio znowu uzależniłam się od KoRn`a x) I nie mogę normalnie odstawić. Ale przed chwilącośmi odwaliło, bo słuchałam Kury - Jesienna deprecha. Mam znowu doła, znów pragnę śmierci xD
  • Dr. FAREL

brazylijski serial juz nie cieszy ???
    a katuje EODM - "death by sexy" :) śliczne :)
  • brooonka

Dokładnie nie cieszy, bo teraz jakieś głupie lecą xD

A przed chwilą My Chemical Romance - Helenkę :)
  • Anonim

u mienia toże nowy Tool, przemiąchany z Amanda Woodward, E.S.T. , Robotemobiokiem i... ło jezu, nie chcemi sie wymieniac :]
  • Anonim

doktor dzis mi pozyczyli EODM - katuje ostro :)
    d-_-b ... jak Amanda wchodzi ???
  • Anonim

hmm...devilolog zalecil Coheed & Cambria, tak więc od dwóch dni Good Apollo I'm Burning Star IV ...:)) ależ przyjemna muza...:)
  • mzc

jako, że mam swe ulubione kawałki FG to chyba mogę się tu wypowiedzieć...; )

ścierwo pustynne :D ! clutch !/ robot hive exodus bez przerwy.../
  • Anonim

Ehhem ostatnie dni ,tygodnie
    przemijają mi w nie zwykłej atmosferze Radiohead[ok computer,amnesiac,kid a], progresywnych brzmieniach The Mars Volta[de-loused in the comatorium,frances the mute] ...
    pozdrawiam
  • wieczór

od dwóch dni katuję nowy Pearl Jam
  • Dr. FAREL

michale napisz cos wiecej o nowym tworze PJ ... a u mnie (o zgrozo) leci klasyk - Violator - DM ... :) miłego weekndu wszystkim ...
  • wieczór

nowy twór PJ jest ich najlepszą płytą od Vitalogy. wreszcie wróciłą lekkość i świeżość grania, sporo kawałków to taki powrót do korzeni. podoba mi się bardzo. moi faworyci w zestawie to Life Wasted, Worldwide Suicide i Comatosę. ten ostatni to ich najostrzejszy kawałek od blood z vs.

a teraz katuję nowych RHCP.
  • Bryłka

Dr.FAREL napisał: "a u mnie (o zgrozo) leci klasyk - Violator - DM ... :)"

... ludzie trzymajcie mnie! chyba mam zawał!!! o zgrozo?!?

Doktorze - tego pojęcia w odniesieniu do DM nie wolno używać!!! :)

DEPECHE MODE czy klasyk czy nowy twór jest majstersztykiem muzycznym! ja katuje ich od ponad 10 lat i wciąż jestem tak samo nimi zachwycona.

Dbaj o zdrowie (jako doktor) przyjaciół swoich "podopiecznych"...
  • Dr. FAREL

Osoby owładnięte manią jednego zespołu prosimy o niewypowiadanie swoich subiektywnych opinii :) hahahaha
  • notwist

nowy pearl jam jakiś inny.
    rhcp z tego co słyszałam w porządku.
    gnarls to obsesja, ale już nie crazy.
    a farel gott własnie się ciągnie;] zaraz spróbuję.
  • Meg

hmmm... u mnie ostatnio Whitesnake.
  • Anonim

voo voo "21"
  • WeAreTheNight

odkad stalam sie szczesliwa posiadaczka dema Farel Gotta, to wlasciwa odpowiedz powinna brzmiec:
    "ostatnio slucham tylko Farel Gotta" (i paru jeszcze innych zespolow...)
    dzieki i pozdrawiam Zespol;)
  • brooonka

Szczęściara, można by rzec.. x)

A ja? Cóż.. Bullet for my Valentine :) Niezłe.
  • Anonim

Bullet For... kłądzie mnie na łopatki... dobry wybór!!!!!! :D:D:D
| |

grono miłośników twórczości Farel Gott'a

Fotki

Miejsca grona (0)