-
Anonim
The Melvins - Houldini ,Stoner Witch ,maggot, crybaby , Pigs Of The Roman Empire ,bullhead , 10 songs , 26 song -
Bartek
-
Dr. FAREL
ocho ... mamy Muselovera :) ... my tez sie niemożemy doczekać nowego LP :) ...
a ja juz zamówiłem na amazonie najnowszą płytke Eagles Of Death Metal - "Death By Sexy" -
-
Bartek
a oprócz Muzy to tam jeszcze słucham sobie Radiogłowych, Czerwone Gorrrące Papryczki Czili, U Dwa, De Qrrr, czasami HIM, Koldplej, Arktyczne Małpiątka, Arkadowy Ogień, AFX Bliźniaki, Franciszka Ferdynanda, De Strołks, Różowych Flojdów oj dużo tego ^^itd.
a polskie hm no to Myslovitz, T.LOVE, Happysad, Strachy na lachy, Kazik, Kult, Republika itp. -
wieczór
fu manchu, fireball ministry, the used, underoath, funeral for a friend, corrosion of conformity
to ostatnio leci chyba najczęściej -
Dr. FAREL
i bardzo dobrze - jak juz kiedys wspominałem LP Deliverance to klasyk :) -
WeAreTheNight
ja slucham tylko britney i agilerii (jak kolwiek sie to pisze), a jak juz sie naucze wszystkich tekstow na pamic, to wtedy system of a down:) -
Wieszak
-
Królowa
-
Anonim
od paru dni..tylko i wyłacznie, ponieważ płytka ta totalnie powaliła mnie na nogi...10 000 days Tool'a....więcej chyba nie musze mowic... -
dzx
ostatnio kojącego uszkenzies Nitin Sawhney - płytki 'philtre'
a jak sie już wyciszę i zrelexuje to zapodaje sobie Stonechurch - Amplified i nowych Ministrantów - Rio Grande Blood - jadą chłopcy jak źli! -
Anonim
tokunbo akinro - czarnoskora pieknosc bosko wyspiewuje covery. na wyciszenie tylko taki jazzik. same pozytywne wibracje. -
brooonka
Ostatnio nie jestem w zbyt dobrym stanie psychicznym, więc na dodatek dobijam się kochanym KoRn`em; ) Tymi starszymi płytkami, które mają w sobie tyle nienawiści i w ogóle gniewu, że mnie to powala. A tak to jeszcze My Chemical Romance, żeby się choć troszkę pocieszyć, chociaż i to zaczyna mnie dobijać; P -
-
Królowa
hyhy... ja nigdy nie jestem w zbyt dobrym stanie psychicznym :) ostatnio słucham szantuń, bo już za tydzień będę pod żaglem :) -
Anonim
-
Wieszak
A ja relaksuje sie przy składaneczce Mike Pattona - Peeping Tom
1) Five Seconds (featuring Odd Nosdam)
2) Mojo (featuring Rahzel and Dan the Automator)
3) Don't Even Trip (featuring Amon Tobin)
4) Getaway (featuring Kool Keith)
5) Your Neighborhood Spaceman (featuring Jel and Odd Nosdam)
6) Kill The DJ (featuring Massive Attack)
7) Caipirinha (featuring Bebel Gilberto)
8 ) Celebrity Death Match (featuring Kid Koala)
9) How U Feelin? (featuring Doseone)
10) Sucker (featuring Norah Jones)
11) We're Not Alone (featuring Dub Trio)
W sumie legalnie udostępniona w sieci: http://rapidshare.de/files/17317052...
W sklepach ma byc 29 maja ale gościu udostepnił wczesniej w sieci zeby fani dali mu spokój :)
Patton powiedział ze nie ma czasu słuchac radia ale chciałby zeby taka własnie muzyka w nim leciała. Taki pop to ja rozumiem. Polecam -
Kred.
sama nie wiem, chyba najgłośniej tego hałasu w głowie... muzyka jakoś odpadła ostatnio :/ -
Kjub the Farel
Ostatnio daje gwałcić zmysł słuchu BRMC 'Take them on, on your own', a także velvetowemu podziemiu...
a poza tym boli mnie gardło, a w czwartek gig... -
Jacques
Farela załapałem ostatnio dzieki Dr. Farel'owi wiec jest to dla mnie nowość:) Ostatnio katuje Disturbed ale tak zazwyczaj to Dream Theater, Anathema, Porcupine Tree, Marillion itp... I ciszy...:) -
ღ King.
a u mnie
o
u mnie
The Zutons slychac.
o tak.
a teraz?
to kawalek Mylo - Drop The Pressure i Gnarls Barkley - Crazy
o.O.o.
dobranoc