-
Anonim
Alice in Chains dirty
a te 3 pozostałem epki dla kogo są przeznacznone ??? -
Wieszak
Uprasza się o nie faworyzowanie Rusty Saddama vel Cipuka przed resztą fanów!!! -
Anonim
Filipie zle zrozumiałes naszego kochanego doktora :) ...
na epce zarejestrowalismy 4 utwory :)
Cierpliwosci do jasnej andromedy !!! Jestescie z nami od poczatku wiec sie nie martwcie - dostaniecie epki :)
Ja polecam Frankusa Zappą zwanego - w zasadzie wszystko co w łape wpadnie :) -
-
dzx
-
dzx
-
Anonim
-
Dr. FAREL
a pamietacie taki stary twór - MAD SEASON - LP "Above"
numer "river if deceit" z pięknym textem Layne Stanley'a moge słuchac na okrągło ...
My pain is self-chosen
At least, so The Prophet says
I could either burn
Or cut off my pride and buy some time
A head full of lies is the weight, tied to my waist
The River of Deceit pulls down, oh oh
The only direction we flow is down
Down, oh down
Down, oh down
Down, oh down
Down, oh down
i tak dalej w koło-macieju :) -
Anonim
ja pamietam drogi doktorze :) .... zaprawdę - perłowy utwór ... hiba tylko "Nutshell" AIC jest piękniejszy :)
a ja znowu zaskocze państwa ... polecam: MY MORNING JACKET album "Z" ... uwielbiam takie rozanielone, przećpane chórki hahaha ... -
dzx
Pamela Hute - Ep, PJ Harvey - Wing Ding i Sonic Youth - Peel session 19th Oct 1988 - rozwalają mnie szanowne panie od samego rana..... + brud brzmień z BBC sessions (2 ostatnie pozycje), pyyycha!
>>gg napisał:
>> ... uwielbiam takie rozanielone, przećpane chórki hahaha ...
yeeeah! ja też, hehehehe -
Anonim
dzx - a słuchałes Corrosion of Conformiity - płytka "niby pierwsza" - Deliverance :) - Miodownia wysokogatunkowa :) a wzasadzie konieczność :) -
mesabadżi
wcześniejsza płytka C.O.C 'Blind' jest też bardzo w porządalu o ile nie jest nawet bardziej w porządalu...
Na tej płycie odeszli już pomału do hardcorowej jazdy bardziej w stronę sabbatów... no i późniejsze 'Deliverance" i Wiseblood' to już konsekwetne podążnie ścieżką wypracowaną na Blajndzie... -
Dr. FAREL
ja sobie zapuskam Apteke - "menda" ... sobotniowieczorną porą na oddziale ... a co ! -
dEszcz mniE mOczY
Jesus, zbladlam.
Az glupio sie przyznac, ze mnie ostatnio The Magic Numbers trymaja w uscisku. -
-
Kjub the Farel
Dopóki moc farela jest z nami niechaj nikomu nie będzie już głupio:)
Ja poranną dawkę Bitter Sweat Symphony (zalecenie Gela) miksuję z South, Editorsami by potem zażynać Massive Attack, w pracy pobrzmiewał toolowy Lateralus wymieniony ostatnio na Killersów, na deser kilka numerów BRMC, potem zaczynam węszyć i szperać a nóż trafie na coś miłego dla ucha. -
Królowa
naobsysałam się Gwara
mam całą dyskografię
a więc teraz słucham Gwara :) -
Ken
Ostatnio
Everon - Flesh
Frameshift - Unweaving The Rainbow
A Perfect Circle - Thirteenth Step
Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am Thats What I Am Not
i wczoraj wpadnieta w rece plyta TOTO - Falling in Between -
Anonim
widze, że fani Farel Gott z jednej gliny ulepieni..:))
mnie wciąż w mocy swej trzyma SOAD ze swym Hypnotize i Mezmerize...i tak jak Kjub toolowy Lateralus oraz Undertow i Aenima wczasie pracy...
ale jako poranną dawkę niezmiennie od 15 lat Pearl Jam..:)))
-
Anonim
The Raconteurs- Broken Boy Soldier
Joy Division- Heart and soul
radiohead- ok cpu
Nirvana -Nevermind :O -
c o m f o r t z o n e
-
mesabadżi
2 pozycje:
1. Fudge Tunnel i ich rewelacyjny album "Creep Diets". Ostatnio wróciłem do tej płyty i rozwala mnie z siłą niemniejszą ( a może nawet większą) niż kiedyś... Alex Newport i załoga rozpierdalają pokazując, jeszcze jedno oblicze rock'n'rolla.
2. A pamietacie The Beatles i "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" ? Chyba najpiękniejsza płyta jaka kiedykolwiek została nagrana... co tu kurwa dużo mówić...wzrusza mnie do łez!