FAREL GOTT [145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Królowa

moja miała biały brzuch, ale ma teraz taką maść na nim...
    och
  • dzx

aaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrgggghhhh h!!!!!
    Electric Eel Shock z rana to jest to!
    ....and fuck the neighbours!
    666
  • Anonim

jakiego zespolu gg? i kto tu jest fantasta?

yesterday koncert white stripes na dvd. mniam.
  • Dr. FAREL

Słuchawszy teraz płytkę pt.: 'Alice in Ultraland' zespołu muzycznego The Amorphous Androgynus. Bardzo wdzięczna płytka, rekomenduję Wam ją...
  • dzx

noooo...a kawałek indian summer to robi mi tak miękko (cokolwiek miałoby to znaczyć, hehe), że szok

• Anonim

sonic youth "goo" ... mniam
  • Wieszak

a ja własnie lece gdzieś ponad zyciem przy dzwiekach Ulver'a "Perditon City". Gorąco polecam tym co nie znają a tym co znaja przypominam by koniecznie wrocili do tych dzwieków.
    Mnie zaraził nasz perkusista Zbyś, ja moge zarazić innych. Polecam.
  • Anonim

Tempel of the dog
    Radiohead Amnesiac
  • dzx

>gg napisał
    >sonic youth "goo" ... mniam
    dziwnym nie jest - pyyyszna płytka! I love Kim!!

a dzisiaj sobie pokatowałem Blind Dog'a the last adventures of captain dog i captain dog rides again, a potem Atomic Bitchwax'ów
    fajnie energetycznie weszło w tę przyjebaną niedzielę
  • Anonim

anja garbarek. kobiety rullez.
  • Dr. FAREL

Farel Gott - "MessTourSessions" z butów wyrywa a jeszcze nie ma wokali Kjuba ... dziwne kotu mleko ?
  • Mysia Jadwisia

a ja jeszcze faunka f.g. nie jestem, ale chociaz kiedys w antyradiu moze trafie i poslucham...a wtedy...
    ostatnio mocno into stoner, lullabies katuje...+ jon spencer blues explosion<3! + isis...+...
  • wieczór

ostatnio stonesi naprzemian z zespołami pana homme'a i garbage
  • Anonim

Mad season
    naprzemian z temple of the dog ,Melvins bullhead,Screaming trees Sweet Obidivion,Aptek- Urojone całe miasto ,Soundgarden Down on the upsied.kącząc na AIC "Dirt" a i jeszcze radiohead kid a

• Królowa

ostatnio albo Zacieru albo Radia Wóz :)
  • Kjub the Farel

Cóż ja ostatnio katuje igorowe Kaiser Chiefs 'Employment', tędy owędy 'Mende' aptekarzy, klucz do Świata Rysia Ashcrofta oraz obviously bezvocalowe ścieżki Fareli.... od czasu do czasu przyprawiam ten mix Eaglami (Eagles of Death Metal)
  • Rdzawy

uprasza sie artystów farelgotowych o niepodnoszenie napięcia w oczekiwaniu na nagrania, no, niech to będzie ostatni raz
    następnym razem prosiemy o empeczi
  • Dr. FAREL

Dla Ciebie Mr. Rusty, ja Dr. Farel będę miał niespodziankę w postaci super wydanej, z fajną okładeczką, EP-ki ( 4 traki) Farelów; )

Myślę, że w następnym tygodniu sprawa się już definitywnie wykontycypuje...

Z rock'n'rollowymi pozdrowieniami

Dr Farel
  • Rdzawy

nie mogie sie doczekac
    jakby co prosze o przekazanie w klubroku 12 marca :D
  • dzx

buuu, ja tez chce takie epkie....hehe
| |

grono miłośników twórczości Farel Gott'a

Fotki

Miejsca grona (0)