-
Królowa
-
dzx
aaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrgggghhhh h!!!!!
Electric Eel Shock z rana to jest to!
....and fuck the neighbours!
666 -
Anonim
jakiego zespolu gg? i kto tu jest fantasta?
yesterday koncert white stripes na dvd. mniam. -
-
Dr. FAREL
Słuchawszy teraz płytkę pt.: 'Alice in Ultraland' zespołu muzycznego The Amorphous Androgynus. Bardzo wdzięczna płytka, rekomenduję Wam ją... -
dzx
noooo...a kawałek indian summer to robi mi tak miękko (cokolwiek miałoby to znaczyć, hehe), że szok
-
Anonim
-
Wieszak
a ja własnie lece gdzieś ponad zyciem przy dzwiekach Ulver'a "Perditon City". Gorąco polecam tym co nie znają a tym co znaja przypominam by koniecznie wrocili do tych dzwieków.
Mnie zaraził nasz perkusista Zbyś, ja moge zarazić innych. Polecam. -
Anonim
-
dzx
>gg napisał
>sonic youth "goo" ... mniam
dziwnym nie jest - pyyyszna płytka! I love Kim!!
a dzisiaj sobie pokatowałem Blind Dog'a the last adventures of captain dog i captain dog rides again, a potem Atomic Bitchwax'ów
fajnie energetycznie weszło w tę przyjebaną niedzielę
-
Anonim
-
Dr. FAREL
Farel Gott - "MessTourSessions" z butów wyrywa a jeszcze nie ma wokali Kjuba ... dziwne kotu mleko ? -
Mysia Jadwisia
a ja jeszcze faunka f.g. nie jestem, ale chociaz kiedys w antyradiu moze trafie i poslucham...a wtedy...
ostatnio mocno into stoner, lullabies katuje...+ jon spencer blues explosion<3! + isis...+... -
wieczór
-
-
Anonim
Mad season
naprzemian z temple of the dog ,Melvins bullhead,Screaming trees Sweet Obidivion,Aptek- Urojone całe miasto ,Soundgarden Down on the upsied.kącząc na AIC "Dirt" a i jeszcze radiohead kid a
-
Królowa
-
Kjub the Farel
Cóż ja ostatnio katuje igorowe Kaiser Chiefs 'Employment', tędy owędy 'Mende' aptekarzy, klucz do Świata Rysia Ashcrofta oraz obviously bezvocalowe ścieżki Fareli.... od czasu do czasu przyprawiam ten mix Eaglami (Eagles of Death Metal) -
Rdzawy
uprasza sie artystów farelgotowych o niepodnoszenie napięcia w oczekiwaniu na nagrania, no, niech to będzie ostatni raz
następnym razem prosiemy o empeczi -
Dr. FAREL
Dla Ciebie Mr. Rusty, ja Dr. Farel będę miał niespodziankę w postaci super wydanej, z fajną okładeczką, EP-ki ( 4 traki) Farelów; )
Myślę, że w następnym tygodniu sprawa się już definitywnie wykontycypuje...
Z rock'n'rollowymi pozdrowieniami
Dr Farel -
Rdzawy
nie mogie sie doczekac
jakby co prosze o przekazanie w klubroku 12 marca :D -
dzx