FAREL GOTT [145]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dzx

wygląda na dead can dance (po zdjęciu)
  • Anonim

:)
  • domi

skonczyla sie zaloba i radio znowu katuje Madonne, teraz czesciej mozna slyszec jej Prze pra szam, gdybym nie przeczyla, w zyciu bym nie zauważyla, ale jest:D
    no i jeszcze polecam Flat Pack - Sweet Child Of Mine Smile, tak w ramach dywersji:D
  • dzx

Madonna? to złego radia słuchasz, hehehe
    ja dzionek zacząłem od The Dead 60's (ale się szybko płytka skończyła) i Mordred'a, a teraz leci Herbaliser'ek
  • Martę Contrabasso

ja dzisiaj w robocie katowałam the cult , qotsa i troszke toola...heh....
  • domi

tak to jest w pracy, kompromisy... ale ja nawet lubie czasem, hehehee, choc to zbrodnia pewnie:D
  • dzx

zbrodnia to może nie, w końcu Madonna to nie jakaś wszawa mandaryna
    ale kontynuując temat, herbaliser mi się szybko znudził i zapodałem antyradio. niestety nie wytrzymałem znienawidzonej przeze mnie pseudo kapeli co sie zowie linkin srark i katuje Fu-Manchu teraz, yeeeeeah
    hotdoggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiin!
  • domi

mnie antyradio wkurzylo czas temu jakis, jakimis durnymi gadkami, ktore doprowadzaly mnie do wymiotow wrecz i odruchow rzucania w radio przedmiotem ciezkim..... no i rzeczywiscie - tam liniln czesto.. mneij wiecej tak czesto jak Madonna w kolorze. A kolor chyba przypadkowo sie ustwail i tak zostalo.... moze powinnam zalozyc topic nt madony, heehhee <zart>
  • iwonka spod ogonka

pin. radio. pin
    cd się spsuło.
    słychać również sąsiada z dołu - death metal od świtu do zmroku (dobrze, że nie odwrotnie). sąsiad ma również ambicje wokalne. więc jakby - tfu tfu oczywiście - kjubie gardło wysiadło i nie miał wam kto śpiewać, bo polecam sąsiada. gardło ma niezniszczalne a możliwości wokalne przeogromne. albo może go do chórku? razem z mae :)
  • Anonim

hahaha ... Ty nam lepiej Iwa przywieś z Maroka troche muzyki etnicznej oraz brunatnego słonca ... :)
    co to za deatch metalowiec co słucha od świtu do zmroku a nie odwrotnie - dupa i oszust a nie deatch metalowiec !!!
    a mae to moze se w chórze gospel pohałtóżyć co najwyżej ... :)
  • iwonka spod ogonka

ja przywieźć mogę, ale nie ręczę, że ktoś będzie w stanie tego słuchać. to już chyba prędzej jakiegoś mpga skręcę z bellydancerkami* :)

* takie panie, co kręcą gołym brzuchem
  • Anonim

live can dance.
  • Anonim

ty swino, ja nie chalturze. kazda muzyka jest piekna. :)
  • Anonim

bellydancers sa absolutnie jak najbardziej wskazane. gole brzuchy to lato!!! goraco. hmmm...
  • Anonim

taaa ... a najpiekniejsza muza to "disco-polo" ... brawo mae ... co za fo-pa ... :)
  • Anonim

faux pas gelu to italo disco, polo natomiast jak najbardziej wskazane. badz patriota.
  • dzx

>iwonka spod ogonka napisała:
    >ja przywieźć mogę, ale nie ręczę, że ktoś będzie w
    >stanie tego słuchać. to już chyba prędzej jakiegoś mpga
    >skręcę z bellydancerkami

spox, bardzo ładny widok...tak jak i pływanie synchroniczne

• Anonim

nie kłuc sie mae !
    naradziłem sie z reszta członkuff FG - dostajesz zółty kartonik :) tak pro forma - może to ostudzi Twoje wybujałe ostatnio fantazje :)

dzx - cieżko racji nie przyznac :) ... pod ładny widok podczepiłbym również spływ kajakiem po Noteci w 2 połowie stycznia ...
  • Królowa

mój kot ma srebrny bebech

a więc teraz muza, jakiej słucham, to ponarkotyczne wzdychania wysterylizowanej kici

ouuu ouuu auuuu
    szenandoooł
  • dzx

szit fak cholera...kontakt z lodowatą wodą w połowie styyyycznia?? brrrrrrr....nie jestem morsem, ale wierzę na słowo, że to piękny widok, hehe
    a wracając do tematu - od wczoraj z winampa nie zdejmuję Crowbara, kjurefffka, cóż za przepyszne riffy, aaarrrggghhhh! yeeeah
    p.s. mój Kajus ma brzuchola biało-szaro-rudo-czarnego, ale nie wiem po co to piszę...chyba już późno jest
| |

grono miłośników twórczości Farel Gott'a

Fotki

Miejsca grona (0)