-
Anonim
naraze sie, ale mezmerize/hypnotize system of a down. odrzucic ewentualne uprzedzenia i uojezu, ale graja! -
Królowa
ja ostatnio cały czas słucham melodyjki z sąsiadów, bo ją dopieszczam na organach :P -
Rdzawy
-
-
chomik zagłady
-
mesabadżi
Mnie ostatnio mocno zakręciła twórczość kapeli Cream Polo, naprawde mają pojechane, ba... wręcz genialne texty http://www.creampolo.n.pl -
Anonim
hmmm.
Qotsa - cała dyskografia
The White stripes -cała dyskografia
Kyuss- Sky Valley & Blues for the red sun & Muchias gracias
Apteka- ujorone całe miasto& menda
Zlad - Elektronik super sonic xD
Monster Magnet - Spine of god -
dev
chlopaki nie pierdolta tylko se kupta najnowsze dvd qotsa i zobaczta:))
pzdr -
Anonim
-
dev
stary, 79 zł w mediamarkt i masz zajebisty koncert DVD A.D. 2005 queensow + dodatkowo cd z zapisem tego koncertu...
zenek Wam to poleca. a jak zenek poleca to naprawde warto:)
pzdr -
Anonim
hohohoh no ba trzeba kupić
może tak za 2 dni przyjdzie przelew to sobie sprawie (chuj z tym że moim domu nie ma ani jednego czytnika dvd :D) -
dev
hahahaha:) nie ma czytnika?? a to f$%&&ck szkoda wielka, bo jest naprawde namiastka koncertu i to duza!!!!!
pzdr -
Anonim
-
dev
:)))) kurwa. moze chopaka nawrocisz i oprocz stachurskiego zazna inniejszych emocyji:)
pzdr -
-
Anonim
nie sądze koleś jest po kolana w błocie (tzn dziary na łapach , a jak sobie robi impre to aż umnie słychać te disco polo co tam u nich leci) ale to inna sprawa pzdr -
dev
to faktycznie odpuść...:) nie ma co...ale wracjacac do tematu jesli chodz troche lubisz qotsa to obejrzyj koniecznie!
pzdr, ide spac:)) -
dev
-
Anonim
jak tylko zawitaja pieniadze od dluznika na moim koncie kupuje "Over the Years and through the woods" ... -
mesabadżi
-
sie dzieje sie
Depeche Mode - Playing The Angel (z roku obecnego)
ponadto duzo roznej muzy, skrajnie roznej od tego co gra FG. :)
Thievery Corporation - polecam wszystkie albumy
Royksopp - najnowszy i starszy
Massive Attack - Blue Lines (z 1990) -
Anonim
no ... Dżony :) nie podejrzewałem Cie o tak ambitne rzeczy :) ... nieżle sie kamuflujesz :)