- 1
- 2
-
Dr. FAREL
Farelki startuja w konkursie na występ na Open'er Festival. Jeżeli nie jest Ci obcy los polskiego rock'n'rolla to zagłosuj na nas na stronie http://muzyka.onet.pl/openstage/101...
Mega Thanx
Dr.Farel i Farelki -
DemeteR
-
dzx
eila grzejniczkenzies, sieknąłem se linke na pulpit, macie 1 głos dziennie, pozdrówa -
-
Anonim
-
mamarysia :)))
-
Kred.
-
Dr. FAREL
jesteśmy Wam bardzo wdzieczni za oddane głosy :)
głosować mozna codziennie :) do poniedziałku :)
-
Anonim
-
Dr. FAREL
Dr. Farel dziekuje Wam wszystkim za głosy oddane na nas !!!!
Niestety potrzeby polskiego rynku są inne niż muza Farel Gott:( i chuj z tego wszystkiego wyszło... niestety most probably nie zagramy na tym pierdolonym Open'erze i chuj mu na grób:) -
WeAreTheNight
glowa do gory!
jak nie na tym, to zagracie na innym, sprawiedliwosci musi stac sie zadosc:), fanow swoich nadal macie
pzdr:) -
Anonim
pisara dołączam się do Twoich snów; )
i nie chcę być wredna ani nic z tych rzeczy ale mam nadzieje ze Ci co mieli wiecej głosów i zagrają to kiedyś będa przed wami publike rozgrzewać na waszych koncertach; ) i wejdą sobie na scene a wszyscy zaczną wołać "farel, farel, dajcie farel a nie ten shit!!!"
pozdro; ) -
Anonim
jestem szczerze rozczarowana...
ale racja, nie ma co sobie pluc...bedzie jeszcze okazja:) -
Królowa
-
-
notwist
a pierdolić!
najlepszy stylistycznie, muzycznie, tekstowo kandydat na ten festiwal, istny ideał, nie przeszedł. trudno. na cuda chyba liczyliśmy, że się w masach lepszy gust pojawi. nie pojawił. norma.
spoko spoko, rok dwa będą was prosić o półgodzinny secik choćby;P -
Dr. FAREL
hahaha jestescie wspaniałe :)
a mówiąc szczerze to szansa jeszcze jest - 2 zespoły wybiera jury :) moze sound Farelek przypadnie im do gustu :)
serdecznie dziekujemy za oddane głosy :)
-
marta
-
Dr. FAREL
i ...............
wybrali :)
hahahahahaha
jednak słuch jury dopisał :)
a wiec dalej jedziemy z koxem :
http://muzyka.onet.pl/openstage/101...
prosimy o głosy i komentarze :)
hahaha
-
WeAreTheNight
dobra zaglosowalam, zycze Wam, szczescia i pomyslnosci:)
no i szkoda, ze nigdy Was na zywo nie mam jak zobaczyc.
moze za kilka lat zaczniecie trasy miedzynarodowe, to wtedy;) -
Królowa
-
Dr. FAREL
- 1
- 2