-
P.J.
-
Hallowed
Eh transferów powinien dokonywać manager na podstawie opinii scoutów i własnej a on niech sypier groszem... oby sypał -
P.J.
-
Hallowed
:) Prawda. Na onecie są spekulacje o Beckhamie . toby znaczyło że stawia na marketing kosztem sporttu:] chyba? aczkolwiek ostatnio Bekam w Realu gra coraz lepiej -
-
P.J.
Hm.. Wiesz co?? Gram sobie czasami w Championship Manager i tam oczywiscie gram MU. Gdyby MU mialo taki sklad, jaki mam w CMie to nikt by MU nie podskoczyl -
Hallowed
-
P.J.
-
Hallowed
-
P.J.
-
Anonim
A ja gram w football manager 2005 :P jakby mój skład wyszedł też byłyby zwycięstwa same pewnie :D :P -
P.J.
u mnie jest sklad; P.Robinson- J.O'Shea, C.Puyol, R.Ferdinand, G.I.Heinze- C.Ronaldo, Xavi, Ronaldinho, A.Robben- P.Suwara(ja;d), W.Rooney -
Rooney#10
A wiec tak:
P.Robinson (GK)
De Jong (DC/DMC)
Essien (DMC)
Sergio Ramos (DL/DC)
I mysle ze gdyby kupil chodzby GK i jednego z tych graczy co są pod nim to byloby cool. O napastnikach nie marze bo mamy ich dosc. A co do pomocników to mysle ze Richardson i Fletcher beda Ok i nie potrzeba zadnych wirtuozów.
PS: Ja gram w 03/04 i mam sklad taki:
Howard-G.Neville, Rio, Ujfalusi, Silvestre-Quaresma, Scholes, Keane, Giggs-Saha, Ruud
Na lawce: Cristiano (ale czaseto gra w pierwszym), Brown, Fredy William Thompson, O'shea, Todorov/Rooney -
P.J.
essien mi nie pasuje do towarzystwa, cos w stylu djemby djemby( czyli do bani).... jak mogles posadzic na lawie ronaldo.....e, keane, przezytek...a co do ataku to sie myslisz, sa potrzebni nowi zawodnicy, bo wlasnie atak bardzxo kuleje -
Sir Tomcyś
Według mnie powinniśmy kupić jakiegoś klasowego bramkarza, środkowego i prawego obrońce,wysuniętego środkowego pomocnika !! Ja proponuje : Hildebrand(do wzięcia za friko), na środek Kinga, na prawą Lahma a jako AMC powinien grać van den Vaart !! No i oczywiście kupić młodych : adu i szetle !! i wtedy można by coś grać !! -
Hallowed
Lahm-nierealne. Hildebrand bardzo dobry pomysl! Van der Vaart jest bez formy. Co do Adu i Szeteli to narazie nieopierzeni gowniarze ktorzy maja problem z za wielka iloscia kasy i wywiadow wiec dalbym im spokoj. ale Hildebrand to raczej dobry pomysl... -
P.J.
-
Hallowed
-
P.J.
jestem pewien, to taki bramkarz jednego sezonu..mial jeden dobry sezon a teraz..gra jak zawsze czyli srednio -
Anonim
Tom'ash i hallowed... muszę Was zmartwić, bo z tego co wiem to Hildebrand podpisał już jakiś miesiąc temu nowy kontrakt z VfB... Na bramkę zapytałbym się o Didę; ) Może mnie ochrzanicie, ale nie wiem czy nie warto byłoby spróbować postarać się również o Toldo, Abbiatiego czy Freya... Moim zdaniem Ci bramkarze byliby wzmocnieniem... Tak sobie myślę, że może o Kuszczaka się postarać :D :P ( no dobra, to był żart; ) )... -
P.J.
A ja wam prawie. MU musi kupic Paul'a Robinson'a z Tottenham'u...Musi.