-
Łełu
Tu prosze o wyrozumiałość dla mnie i nie usuwanie tego wątka tylko
dlatego że jest o Pete-ja wcale nie mam zamiaru go tywychwalać!!
No i mamy! Wyniki rankingu na najmniej seksownych mężczyzn show-businessu
Kretynizm podobnych anty-rankingów komentarza nie wymaga. Media wymyślają coraz to nowe plebiscyty i konkursy. Prędzej czy później znany producent papieru toaletowego ogłosi ogólnoświatowy konkurs na Najbardziej Osobliwy Kształt Kupy. Nagroda: Złoty Sedes.
Wracając do zdobywcy ósmego miejsca w rzeczonym rankingu na Najmniej Seksownego..., niejakiego Pete'a Wentza, trzeba przyznać, że egzotyczna uroda tego pana nieco odbiega od kanonów klasycznego piękna: niski, krótkie nogi, zbyt duże "końskie" zęby.
Do miejsca w pierwszej dziesiątce Najbardziej Aseksualnych Panów, przyczyniły się zapewne nie tyle jego braki w urodzie, co irytujący wielu sposób bycia, kontrowersyjne metody autopromocji (nagie zdjęcia w Internecie) oraz związek z niejaką Ashlee Simpson.
Dziękuje za uwage i prosze niekasować tego wątka tylko dlatego że jest o Peterze-ale wkońcu Pete to część FOB. -
aluzja.
Najciekawsze jest, że wg jednego plebiscytu jest wśród najseksowniejszych, a wg drugiego wśród najbrzydszych^^
Śmiech. -
Fluorescent Adolescent ^^
-
Anonim
on jest przystojny kiedy sie nie maluje. przyznam ze czasem faceci fajnie wygladają z makijażem, ale nie on. ale cóż. jego wybór. efekty sam widzi. -
-
Annie in Wonderland
Nom... on wg mnie jest very cute... ale to moja opinia... nie musicie sie z nia zgadzac.. -
kasia
Oj! I tak dla mnie się liczy jego muzyka, a nie to czy jest seksowny, czy nie... -
εïз Kałach εïз
Pete Wentz jest zajebisty i bez dwóch zdań!!!!
:)) ma zarąbisty styl i wogule twarz!!
przystojniaczek:*:* -
joanna.
przystojny to on troszeczke jest ale najwazniejsza i tak jest muzyka ktora tworzy wraz z zespolem:)))) -
Annie in Wonderland
Ja KOCHAM ich muzyke i tez uwazam, ze muzyka jest najwazniejsza, ale skoro muzyka jest super, a basista BOSKI to chyba jeszcze lepiej no nie? :P -
ula
pewnie, ze muzyka jest najwazniejsza:D
a kto wybieral te miejsca na najberdziej "aseksualnych panow"? Bo wiekszosc tutaj (i nie tylko) uwaza raczej, ze jest cudowny w ogole:P -
Isabella Dominica Veronica
e tam smieszne to jest jedne zrodla podaja pete'a za seksownego a inne wrecz przeciwnie. ja tam nie patrze na to bo kazdy ma swoje zdanie i nie kazdy musi sie z tym zgadzac. i tak muzyka jest najwazniejsza... -
Black Whisper
No właśnie, kto to wybierał?
A tak w ogóle to idea takich konkursów dla mnie jest bez sensu, ale jak ludzie tego chcą... -
Anonim
Dziwny ten konkurs! Sensu nie miał. Ja uważam, że mężczyźni z makijażem na twarzy wyglądają źle. Może i chłopaki z Fall Out Boy nie są aż tak przystojni, ale przynajmiej fajnie śpiewają. -
Annie in Wonderland
Mnie podoba sie np. jak chlopak/facet ma oczy podkreslone czarna kredka albo cos w tym stylu... I like it... :P A pozatym ludzie maja rozne gusta, wiec organizowanie takich konkursow jest glupie, bo jednym bedzie sie podobal p. A, a uznaja p. B za obrzydliwego, a innych bedzie pociagal p. B, a nienawidzic beda wygladu p. A, wiec.... x] -
Anonim
-
Agadżaga.
-
Juliet
-
Juliet
W sensie: bardziej zajebisty. I tak muza się liczy bardziej od niego. Ja na przykład najpierw zakochałam się w piosenkach, a potem zobaczyłam teledyski. -
Anonim
ja tak samo. może i jest przystojny, ale jednak dla mnie liczą się ich piosenki i jego nawet mądre teksty (chodzi o te w piosenkach) x) -
Anonim
ja tak samo. może i jest przystojny, ale jednak dla mnie liczą się ich piosenki i jego fajne teksty (chodzi o te w piosenkach) x)