-
elMajkel
Heh... Według mnie z każdą płytą Patrick miał coraz lepiej wyćwiczony głos, co pozytywnie wpłynęło na muzykę FOB.
Tak jak każdy zespół (no, może z wyjątkiem tych, których nie da się słuchać), mają gorsze i lepsze piosenki. Ja osobiście nie lubię tylko kilku, np. takiego Golden, co jakoś nie pasuje mi do nich...
Zaczęłam słuchać ich stosunkowo niedawno, ale podoba mi się ich muzyka. -
Odejdź.
Każdy ma prawo sie zmieniać, a jak ci sie nie podoba FOB teraz to idź se i bądź innego zespołu fanem. -
Lady Deathwish
Hmm ich nowa odsłona jest ciekawa ale teraz ich utwory podchodzą mi za bardzo pod publikę. -
Annie in Wonderland
>Dellka napisała:
>Każdy ma prawo sie zmieniać, a jak ci sie nie podoba FOB
>teraz to idź se i bądź innego zespołu fanem.
co to ma byc za tekst? Wg mnie nie zmienia sie zainteresowan przez to, ze "teraz sa gorsi" (chociaz ja tak nie sadze, ale nawet jesli tak...)... Mozna przeciez sluchac ich starszych piosenek no nie?; / -
-
biana
Ja uważam ze dalej świetnie grają:D
najbardziej kocham "from under the cork tree"
i wydaje mi sie ze nowe nagrania są lepszej jakości - lepszy sprzęt, lepsze studio. mysle ze chłopaki z fob nabrali doświadczenia:D
infinity on high strasznie mi sie podoba:* -
Anit.
taak...pozatym juz przed wydaniem nowej płyty mówili że ten album będzie troche inny
jak dla mnie to byli i są wspaniali..co tu dużo mówić..xD -
Anonim
>shotgun. napisała:
>fall out boy się zmieniło, ale czy na gorsze? nie sądzę.
>moim zdaniem bardzo dojrzeli muzycznie, a głos Patricka
>znacznie się poprawił.
>oczywiście nie twierdzę, że nie lubię ich
>wcześniejszych płyt; ]
zgadzam się. jak dla mnie zmienili się, owszem, ale na lepsze :) -
Anonim
elo elo mnie się zawsze podobało FOB i jego muzyka i słowa które układa Pete:*(ja go chyba kocham:)) -
rakell
Fob zawsze bylo jest i bedzie najlepszym zespolem :* nigdy nie bedzie gorzsze :D zawsze bedzie najlepsze :D PEte slodziutki a Patrick i ten jego glos ^^ xD -
Johnny Acoustic
Płytkie sie zrobiło, nie ma spontanicznego smaku...
jak Pete śpiewa to już nie jest spoko spoko luz i spontan, tylko' ja śpiewam dopracowanie' -
hubert
Zalezy, wedlug mnie niektore piosenki sa nawet lepsze,
ale ogolnie im sie nie chce
-
Anonim
jak dla mnie FOB mial lepsze wykonanie coverów ( thiller , beat it ) niż ich własne kawałki z płyty xd . -
Anonim
> gorsze niz na poczatku.
zrobilo sie popowe, przeslodzone i bezwyrazu.
irytuje mnie to.
zgadzam sie w całej rozciągłości. -
Anonim
-
werczii
-
Anonim
-
werczii
kiedy zespół nie traci pomysłów to się nie kończy. mogą być jakieś zmiany, inne dźwięki, aby spróbować odnaleźć się w czymś innym, ale to nie jest zmiana na gorsze tylko kreatywność. -
Niiskuneiti
Gorsze?? Wcale nie gorsze poszaleliście? :D:P Świetni są! A 'I don't care' bosssskie poprostu:P -
werczii
>♥D@du$♥ ♥Adriankowa♥ napisała:
>Gorsze?? Wcale nie gorsze poszaleliście? :D:P Świetni są!
>A 'I don't care' bosssskie poprostu:P
zgadzam się. oni są niezastąpieni <3 -
Niiskuneiti
A jak uzależniają... Łooo:D Jak się zacznie słuchać to potem się słucha słucha słucha i oderwać się nie można:P