Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • marta

jw
  • Black Whisper

No dobra, to może tu przenieśmy dyskusję. Kogo wolicie: Pete'a czy Patricka?
    A poza tym Czasiol napewno jest dresem :P A głos Patricka faktycznie jest "wyjebany" :D
  • Anonim

http://falloutboy-opowiadanie-parod... co o tym sadzicie?
  • Anonim

>Black Whisper napisała:
    >No dobra, to może tu przenieśmy dyskusję. Kogo wolicie:
    >Pete'a czy Patricka?
    >A poza tym Czasiol napewno jest dresem :P A głos Patricka
    >faktycznie jest "wyjebany" :D

Pete. On tym wszystkim kieruje. Pisze świetne teksty, super gra na gitarze i ma charyzmę. Doceniam głos Patricka, ale bardziej interesujący wydaje mi się Pete. ^^
  • Anonim

>Black Whisper napisała:
    >No dobra, to może tu przenieśmy dyskusję. Kogo wolicie:
    >Pete'a czy Patricka?
    >A poza tym Czasiol napewno jest dresem :P A głos Patricka
    >faktycznie jest "wyjebany" :D

i co z tego że jest dresem?:P
  • Black Whisper

Nie jest dresem. To tylko żarty z poprzedniego tematu.

Wiola- ta parodia opowiadań... Byłoby spoko gdyby nie to, że wtrącili tam Gerarda Way'a i zrobili z niego zażyganego pijusa. Kiedy to przeczytałam straciłam szacunek do twórcy tego bloga. Może to ja się czepiam, bo bardzo lubię GW, a może mam rację.
  • Black Whisper

O matko, ale głupoty tam wypisują... Jak zwykle zrobili z nich niewyżytą ciemnotę...
  • Cz.Asia.

ja tam lubie offtopowac sobie tam gdzie nei trzeba.
    Black Whisper zapomniałaś dodać, ze tylko nooooca:P a rurki i te sprawy w dzien;D takie moje dwie natury. ja wole Patricka, podziwiam jego głos, który jest...no sami wiecie. za styl( 6 dla stylistów) no i ogólnie za to, ze jako zespół wydaje mi sie ze są ,,sobą"
  • Cz.Asia.

głupio to zabrzmiało, znaczy FOB ogólnie, a Patrick jest takim ,,miskiem";D ma fajny głos, styl, no i w ogóle jest ładny:D
  • Anonim

>Czasiol napisała:
    >Patricka, podziwiam jego głos, który jest...no sami
    >wiecie.

hahaah...wiemy, DRESIE; ) ^^ ja zostaję przy Pete, bo ja lubię takich, którzy robią zamieszanie; )
  • Cz.Asia.

pete sie pcha przed kamery, a Patrick, taki utalentowany, skromny;)
  • Cz.Asia.

i ma zarabisty usmiech:D
  • Black Whisper

Ja też wolę Patricka. Jest taki bardziej zwyczajny, a Pete hmmm... Umawia się tylko z bogatymi i w ogóle jakiś taki za odważny dla mnie. Patrick rządzi :D I tu się z Tobą zgadzam DRESIE
  • Cz.Asia.

nooooooooooooo....... to tak po dresiarskiemu;P ja tam nie widziałam zeby Patrick mial jakąś dziewczyne. czy cos mnie ominęło??
  • Black Whisper

Ja tu o Pete'm mówię, że dziewczynę ma :P:P Dla mnie tam wszyscy są w porządku. Generalnie to nawet mało mnie obchodzi ich życie prywatne- muzyka na 1 miejscu, z resztą u mnie zawsze tak jest. Czasem fajnie wiedzieć jak im się wiedzie, ale bez przesady
  • Anonim

Ja ogólnie lubię Pete. Za tę jego medialność i szum wokół jego osoby :) po prostu to w nim lubię. I dobrze, że pcha się przed kamery. Niech rozsławia zespół! ^^ A co do tego z kim się wiąże itd.- dajcie mu spokój! jego prywatny wybór :P
  • Asia;)

Nie wiem czy to gdzies juz bylo, ale czy ktos moze wybiera sie do Paryza na Decaydence Fest?
  • Black Whisper

Mnie tam nie obchodzą niczyje dziewczyny :P Tylko koleś za bardzo medialny dla mnie. Wolę chyba cichych; )
  • Anonim

ja właśnie lubię takich MEDIALNYCH :) Kuba Wojewódzki, Szymon Majewski... Tak, tak :)
  • Cz.Asia.

eeeeeeeeeee... ja tez wole takich cichych, utalentowanych, zdających sobie bardzo dobrze sprawe ze swojego talentu, ale nie pchanie sie z nim na sile przed kamery. ten kto go lubi(patricka-jego głos) i FOB, sam ich odkrył, i ich ceni za to jacy sa, a nie za szum wokół nich. moje zdanie;P to co teraz powiem bedzie takie nie po mojemu, ale to takie ....słodkie.
    uf...przeszło mi przez ,.palce'';]