-
Łukasz
Nie wiedzą pewnie tego jeszcze wszyscy ale...FOB został zawieszony na czas nieokreślony, a może i na zawsze, Pete również na twitterze napisał, że już nigdy nie zagra w FOBie. Tymczasem Patrick nagrywa swój solowy krązek. -
Cátia.
myślę, że prawdziwi interesujący się zespołem fani, o tym wiedzą. w końcu informacja na YT w filmiku do Alpha Dog ukazała się już 2 miesiące temu. Już piosenka "What a catch, Donnie" była pożegnalna, wystarczy chociaż posłuchać końca, gdzie słychać kilku sekundowe największe przeboje FOB.
"They say the captain goes down with the ship
So when the world ends will God go down with it?"
Pete zdecydował się poświęcić więcej czasu Ashley i Bronxowi, dlatego nie wróci. Patrick postawił na karierę solową, no cóż, ma chłopak talent i żal by serce ściskał, gdyby zaprzepaścił szansę wydanie solowej płyty.
Szkoda, bardzo szkoda, że zawiesili zespół, no ale trzeba też ich zrozumieć. W końcu na zespole życie się nie kończy, są też inne priorytety.
-
Anonim
pamiętajcie: don't stop believing - believers never die :)
myślę że warto przeczytać co napisał Alex Delon na blogu Pete'a. Swoimi słowami wyraził wszystko co każdy fan chciał im przekazać :)
http://petewentz.com/post/368913197... - 'fall out boy wasn’t just a band. it was a movement'
'fall out boy will never be completely over!' - i ja w to wierzę :)