Fall Out Boy [749]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

piosenka świetna odplywam przy niej...tak miedzy innymi to ja nawet nie potrafie zasnac jak nie mam sluchawek w uszach i nie slucham na full fall out boy. kocham ich.teledysk do I Don't Care-świetny najleprzy moment jak Pete kozakuje przy tym ochroniarzu a ten go tylko popycha i juz koles lezy(hahah). a tak nie w temacie to najlepsza piosenka to: She's my winnona , no i Fame<Infamy.
  • Anonim

Oczywiście piosenka jedna z najlepszych przy Thnks fr th Mmrs, Dance, Dance, This Ain't a Scene, It's an Arms Race. Moim zdaniem, chyba od nich lepsza :)
  • Hitch

No litości. Mam wrazenie ze czesc forumowiczow z calej tworczosci zna tylko single FOB i nimi sie podnieca.
    Dance,dance - no chwyta, ale na FUtCT jest wiele lepszych kawalkow (Sugar, Sophomore, 7 minutes, XO). This ain't a scene ma dobry teledysk, ale sam utwór jest kaszaniasty, nie trzyma w ogole klimatu.
    W obrębie samego IoH wysiada chociazby przy Hum hallelujah czy You're crashing.

A co do tematu - moim zdaniem I don't care jest najsłabsze z całej nowej płyty. Wszystkie inne numery mi sie podobają, ten - nie (nie licząc remixów w bonusach).
    Ale to tylko moje zdanie; ]
  • Kase...Kade...Kap...Kr

To ich najlepsza piosenka i teledysk.
  • Martii.™

Popieram. "i don't care " jest najlepsza; ) Kiedy usłyszałam ta piosenkę, wiedziałam ze oni mają klasę.!
    Są boscy :* Zwłaszcza Pete..; )
    Pozdrawiam wszystkich :)
  • Aleksandra.

piosenka super. a teledysk ''odmużdżający'' więc świetny
  • kamil.

Fall out boy Wymiata!!! i dont care rlz
  • k.

super piosenka!! teledysk też:D
  • wasyl

To się nazywa świetny zespół ze świetnymi piosenkami i pomysłami
  • andzia

Piosenka cudowna, zespół równierz :)