-
Anonim
piosenka świetna odplywam przy niej...tak miedzy innymi to ja nawet nie potrafie zasnac jak nie mam sluchawek w uszach i nie slucham na full fall out boy. kocham ich.teledysk do I Don't Care-świetny najleprzy moment jak Pete kozakuje przy tym ochroniarzu a ten go tylko popycha i juz koles lezy(hahah). a tak nie w temacie to najlepsza piosenka to: She's my winnona , no i Fame<Infamy. -
Anonim
Oczywiście piosenka jedna z najlepszych przy Thnks fr th Mmrs, Dance, Dance, This Ain't a Scene, It's an Arms Race. Moim zdaniem, chyba od nich lepsza :) -
Hitch
No litości. Mam wrazenie ze czesc forumowiczow z calej tworczosci zna tylko single FOB i nimi sie podnieca.
Dance,dance - no chwyta, ale na FUtCT jest wiele lepszych kawalkow (Sugar, Sophomore, 7 minutes, XO). This ain't a scene ma dobry teledysk, ale sam utwór jest kaszaniasty, nie trzyma w ogole klimatu.
W obrębie samego IoH wysiada chociazby przy Hum hallelujah czy You're crashing.
A co do tematu - moim zdaniem I don't care jest najsłabsze z całej nowej płyty. Wszystkie inne numery mi sie podobają, ten - nie (nie licząc remixów w bonusach).
Ale to tylko moje zdanie; ] -
Kase...Kade...Kap...Kr
-
-
Martii.™
Popieram. "i don't care " jest najlepsza; ) Kiedy usłyszałam ta piosenkę, wiedziałam ze oni mają klasę.!
Są boscy :* Zwłaszcza Pete..; )
Pozdrawiam wszystkich :) -
Aleksandra.
-
kamil.
-
k.
-
wasyl
-
andzia