Fall Out Boy [749]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lucky luke.

W ogóle to słyszałam, że mają zabronić tego eledysku ogladać osobą poniżej 18 bo jest ,, zbyt drastyczny" xD
  • Sonia Rozpruwacz

Trzeba przyznać, że ten odcinek był nie tylko makabryczny, ale i romantyczny.Eh, to wszystko skończyło się tak źle przez Lumpiego... :-(
  • mu c h a

Bjawo! Najlepsze to te niebieskie włosy Pete'a xD
  • fall out.

Oglądałam ten teledysk, ale nie na YouTube, tylko na oryginalnej stronie internetowej Happy Tree Friends: http://www.happytreefriends.com ^^/ / co do teledysku to muszę przyznać, że jest wprost genialny i doskonale pasuje do polskiego przetłumaczenia tekstu piosenki "The Carpal Tunnel Of Love" x) / / drastyczby ale zarazem bardzo romantyczny; ); */ / fakt...zgadzam się, że gdyby nie Lumpi byłby śliczny happy-end ^^ i wszyscy żyli by długo i szczęśliwie (no cóż, zważając na drastyczne elementy filmiku ~~> PRAWIE WSZYSCY!
    P.S Gorąco polecam najnowszą płytę Fall Out Boy "Infinity On High" na której znajdziecie m.in piosenkę z tego teledyku - "The Carpal Tunnel oF Love" xD
  • Anonim

tak.płyta jest extra!
    także polecam!
  • Anonim

oglądałam kiedyś; ) fajne ale niestety teraz nie mogę obejrzeć bo coś mi się popsuło; (
  • Annie in Wonderland

spoko; )
  • mu c h a

wszystkie filmiki HTP są od 18 lat x)
    Albo przynajmniej od 16 :)
  • Annie in Wonderland

really??!!
  • mu c h a

no :D
    Ale i tak chyba wszystkie obejrzałam.
    http://www.happytreefriends.com
    Tylko tam w filmikach są reklamy, więc poczekajcie chwilę.
  • Anonim

Ten filmik jest genialny i piosenka również :)

Koffam tę piosenkę
    :*
  • lucky luke.

koffac to ty sobie mozesz byle by to nie mialo zwiazku z fob.
    bozeee. te slowa mnie dobijaja.:|
  • ♥Dominika

The Carpal Tunnel of Love" moja ulubionaaa:)
  • rakell

Carpal jest super piosenka ma to cos; )