Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mandarynka queen

Kurcze pełno tu wątków o Pete'rze, a przecież nie tylko on jest w tym zespole. Co myślicie o... Joe? :)
  • Anonim

Joe jest fajny :D wymiata na gitarze :D i rozsmieszaja mnie jego smieszne minki xD i jak gra na gitarze to trak fajnie sie zachowuje :D jest swietny xD
  • Anonim

http://www.youtube.com/watch?v=Cfzp...
    zobaczcie ten filmik xD teskty rozwalajace xD
  • Anonim

Joe? To najzajebistszy (przepraszam) person na świecie...
    Jego teksty rozwalają, ma świetne poczucie humoru
    Wiecie, że on ma w domu dywan z włosów lalek barbie?
  • Anonim

aaa tak wiem xD ogladalam na mtv taki program gdzie pokazuja domy gwiazd xD i byl pokazywany jego dom :D rozwalily mnie te figurki FOB ktore mial :D on w ogole sie fajnie na koncertach zachowuje ma fajne tksty i w ogle booskii; D
  • Anonim

yhymxD, a w/g Ciebie lepszy z długimi czy krótkimi włosami?
  • Anonim

z dlugimi o wiele wiele lepiej :D taki afro xD.
  • lucky luke.

ja tam wole joe w krotkich.x]
  • Zapluty karzeł reakcji.

No sympatyczny jest.
    Pamietam, jak kolezanka sie nim zachwycala, kiedy wrocila z jednego z ich koncertow w chicago;)
    miala cale rece pomazane od napisow, a miedzy nimi podpisy pete'a, patrick'a, andy'ego i wlasnie joe'go:) fajnie...
  • Anonim

woow :D mam nadzieje ze takim ktory sie nigdy ale to niegdy nie zmywa nie:D?? i zazdroszcze jej jak cholera!! :D
  • Zapluty karzeł reakcji.

Nie wiem jaki tam miala marker^^ ale normalnie dziewczynie sie udalo. jak mi opowiadala co sie tam dzialo, to cieszylam sie jak glupia:)
    zdjecia, ktore sobie zrobila w biegu z Patrickiem i Andym (bo tylko oni byli dostepni) ma porozwieszane nad lozkiem:) skubana jest^^
  • Anonim

nooo; D szczesciara :) tez bym chciala miec z nimi foty !! xD
  • mandarynka queen

ech, ja bym tam chciała z Joe x)
  • Anonim

ja tez; D znaczy sia tak ogolnie to ze wszystkimi razy 100 :D
  • mandarynka queen

oczywiście x)
  • fall out.

PODOBNO bardzo sympatyczny facet. Ponieważ bardzo interesuję się zespołem FOB zdążyłam dużo naczytać się o każdym z zespołu m.in o Joe Trohmanie. Doczytałam się do tego, że to człowiek pokorny i z poczuciem humoru. No.. nie dziwię mu się , że się wygłupia. Każdy w ty, zespole wyróżnia się czymś co przyciąga uwagę słuchaczy. To działa. :)