-
Kurcze pełno tu wątków o Pete'rze, a przecież nie tylko on jest w tym zespole. Co myślicie o... Joe? :)
-
Anonim
Joe jest fajny :D wymiata na gitarze :D i rozsmieszaja mnie jego smieszne minki xD i jak gra na gitarze to trak fajnie sie zachowuje :D jest swietny xD -
Anonim
http://www.youtube.com/watch?v=Cfzp...
zobaczcie ten filmik xD teskty rozwalajace xD -
Anonim
Joe? To najzajebistszy (przepraszam) person na świecie...
Jego teksty rozwalają, ma świetne poczucie humoru
Wiecie, że on ma w domu dywan z włosów lalek barbie? -
-
Anonim
aaa tak wiem xD ogladalam na mtv taki program gdzie pokazuja domy gwiazd xD i byl pokazywany jego dom :D rozwalily mnie te figurki FOB ktore mial :D on w ogole sie fajnie na koncertach zachowuje ma fajne tksty i w ogle booskii; D -
Anonim
-
Anonim
-
lucky luke.
-
Zapluty karzeł reakcji.
No sympatyczny jest.
Pamietam, jak kolezanka sie nim zachwycala, kiedy wrocila z jednego z ich koncertow w chicago;)
miala cale rece pomazane od napisow, a miedzy nimi podpisy pete'a, patrick'a, andy'ego i wlasnie joe'go:) fajnie... -
Anonim
woow :D mam nadzieje ze takim ktory sie nigdy ale to niegdy nie zmywa nie:D?? i zazdroszcze jej jak cholera!! :D -
Zapluty karzeł reakcji.
Nie wiem jaki tam miala marker^^ ale normalnie dziewczynie sie udalo. jak mi opowiadala co sie tam dzialo, to cieszylam sie jak glupia:)
zdjecia, ktore sobie zrobila w biegu z Patrickiem i Andym (bo tylko oni byli dostepni) ma porozwieszane nad lozkiem:) skubana jest^^ -
Anonim
-
-
Anonim
-
-
fall out.
PODOBNO bardzo sympatyczny facet. Ponieważ bardzo interesuję się zespołem FOB zdążyłam dużo naczytać się o każdym z zespołu m.in o Joe Trohmanie. Doczytałam się do tego, że to człowiek pokorny i z poczuciem humoru. No.. nie dziwię mu się , że się wygłupia. Każdy w ty, zespole wyróżnia się czymś co przyciąga uwagę słuchaczy. To działa. :)