Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *muerte*

Marcinie drogi > swojego samochodu nie bedziesz szukal na naszym parkingu ,moze w tym powiecie ,jak ja do niego wejde to juz sobie go pochne gdzie indziej.....;] przygotuj sie mentalnie na szukanie albo wykupienie biletu miesiecznego ZTM waw.pl :D
  • Christo

ciesz sie ze szyby masz :)
  • *muerte*

a czemu mam sie cieszyc ze szyby mam ?
  • MARCIN

powiem szczerze ze nic mi o tym nie wiadomo,ale Ci ktos niezlego zarta zrobil, nawet lepszego niz kolega Patryk z kołpakami,wydaje mi sie ze to ktos z I roku

ps.do mojego samochodu sie nie dostaniesz bo jest podlaczony pod 220V powiadomieniem w dziekanacie:)
  • *muerte*

a ja wiem ze to ty i nikt z I roku; ] wiec i dziekanat teraz nie pomoze hyyhy > "przejebane jak w ruskim czolgu"
  • kucz-mix

A moze mnie ktos wprowadzi w temat i powie co sie takiego stalo z samochodem Muerte ?

Bo ja widzialem jakiegos luja gołębia co to chcial gowniany desant przeprowadzic...ale to chyba nie to !

On jakis pechowy jest :P
  • *muerte*

"hahaha" nie wiesz co ? niech powie marci Tobie
  • kucz-mix

To jak...
    Marcin, wiesz cos ?
  • MARCIN

powiem Ci szczerze ze ja naprawde nie mam z tym nic wspolnego,juz dawno wyroslem z glupich zartow,wiec nie wiem o co mnie oskarzasz,myslalem ze jestesmy kolegami:(
  • *muerte*

szykuj dupe na baty lepiej
    mentalnie tez sie szykuj
    To byl zabor pojazdu mechanicznego w celu krotkotrwalego uzycia >>KK
    kolpaki to jedno >.ale ruszanie mojej wlasnoci na czas oznaczony to juz jest na to odpowiednia sankcja
    nie ma przeprosin ,zemsta must be !

heheheheh :) !
  • MARCIN

to jak to bo juz nic nie rozumiem to znaczy ze ktos jechal twoim prywatym samochodem bez zgody.......to sie w glowie nie miesci, w ktora strone ten swiat zmierza:(
  • Patrick

Meurte nie strasz tutaj artukułami z KK tylko to zdaj to będziesz wiedział o co chodzi.....
    1. to nie był zabór i krótkotrwałe użycie ponieważ jak stał na parkingu tak stoi i nie był odpalany tylko pchany, co oznacza że nie był używany a po 2. to jakie w takiej sytuacji sankcje grożą, panie mecenasie?! A widzisz znasz się na tym jak na pilotażu śmigłowca :)

P.S. Takie mi porównanie przyszło do głowy :)
  • *muerte*

pozostawie patryk twoje nedzne zdanie bez komentarza > ps milego stania na deszczu
  • kucz-mix

Muerte...najwazniejsze ze sie znalazl i ze zostal odstawiony z umytymi szybami :P