-
Marcinie drogi > swojego samochodu nie bedziesz szukal na naszym parkingu ,moze w tym powiecie ,jak ja do niego wejde to juz sobie go pochne gdzie indziej.....;] przygotuj sie mentalnie na szukanie albo wykupienie biletu miesiecznego ZTM waw.pl :D
-
Christo
-
-
MARCIN
powiem szczerze ze nic mi o tym nie wiadomo,ale Ci ktos niezlego zarta zrobil, nawet lepszego niz kolega Patryk z kołpakami,wydaje mi sie ze to ktos z I roku
ps.do mojego samochodu sie nie dostaniesz bo jest podlaczony pod 220V powiadomieniem w dziekanacie:) -
-
a ja wiem ze to ty i nikt z I roku; ] wiec i dziekanat teraz nie pomoze hyyhy > "przejebane jak w ruskim czolgu"
-
kucz-mix
A moze mnie ktos wprowadzi w temat i powie co sie takiego stalo z samochodem Muerte ?
Bo ja widzialem jakiegos luja gołębia co to chcial gowniany desant przeprowadzic...ale to chyba nie to !
On jakis pechowy jest :P -
-
kucz-mix
-
MARCIN
powiem Ci szczerze ze ja naprawde nie mam z tym nic wspolnego,juz dawno wyroslem z glupich zartow,wiec nie wiem o co mnie oskarzasz,myslalem ze jestesmy kolegami:( -
szykuj dupe na baty lepiej
mentalnie tez sie szykuj
To byl zabor pojazdu mechanicznego w celu krotkotrwalego uzycia >>KK
kolpaki to jedno >.ale ruszanie mojej wlasnoci na czas oznaczony to juz jest na to odpowiednia sankcja
nie ma przeprosin ,zemsta must be !
heheheheh :) ! -
MARCIN
to jak to bo juz nic nie rozumiem to znaczy ze ktos jechal twoim prywatym samochodem bez zgody.......to sie w glowie nie miesci, w ktora strone ten swiat zmierza:( -
Patrick
Meurte nie strasz tutaj artukułami z KK tylko to zdaj to będziesz wiedział o co chodzi.....
1. to nie był zabór i krótkotrwałe użycie ponieważ jak stał na parkingu tak stoi i nie był odpalany tylko pchany, co oznacza że nie był używany a po 2. to jakie w takiej sytuacji sankcje grożą, panie mecenasie?! A widzisz znasz się na tym jak na pilotażu śmigłowca :)
P.S. Takie mi porównanie przyszło do głowy :) -
pozostawie patryk twoje nedzne zdanie bez komentarza > ps milego stania na deszczu
-
kucz-mix
Muerte...najwazniejsze ze sie znalazl i ze zostal odstawiony z umytymi szybami :P