EWSPA [318]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MARCIN

Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego
    zaprasza na imprezę:

Największy zlot tuningowy w Polsce i wyścigi na 1/4 mili - Otwarcie Mistrzostw Polski 2005 - Lotos Power Cup
    Lotnisko Bemowo, Warszawa
    1. maja 2005

Plan zlotu i wyścigów samochodów i motocykli:

1. maja 2005
    7.00 otwarcie bram wjazdowych
    11.00 - 15.00 eliminacje 1/4 mili w klasach
    12.00 - rozoczęcie wyścigów motocyklowych Bel-Ray Racing Cup
    15.00 - 18.00 półfinały i finały w poszczególnych klasach 1/4 mili
    18.00 - zakończenie imprezy

Cena biletów za wejście (wjazd) dla widzów na teren impezy 30 zł od osoby. Nie ma dodatkowych kosztów za samochód. Płacimy od osoby a nie od samochodu.

Imprezy towarzyszące:
    1. Pokaz driftu
    2. Losowania nagród dla publiczności ( w tym przejazdy najszybszymi samochodami)
    3. Wybór najlepszego samochodu w kategoriach:
    a) retro
    b) najładniejszego auta zlotu
    4. Sklep firmowy SSS z gadżetami (t-shirt, czapki i inne)

ps. taki jest plan zlotu a co do naszych planow to dodatkowo browarki i grill i dobra zabawa,jak ktos jest chetny niech da znac, impreza moze byc bardzo udana, narazie z naszej szkoly na 100% idzie Krzysiek ,Antek i oczywiscie ja :)
  • Christo

pogoda super... wiec jak panowie i panie.. nikt nie idzie z nami na lansowanie ?? nie wiecie co tracicie !!
  • MARCIN

no ja juz mam grila naszykowanego i kolega bierze przenosna lodoweczke na zimne piwko i bedzi sie dzialo...:)
    dobra lece bo autko musze wyszykowac na jutro.pozdro
  • Ada

szczerze bym z wami poszła ale nie moge.. :( musze jechać na mazury;)
  • MARCIN

Ty mi sie tu Ada nie wykrecaj; )
    wolisz Mazury niz grill kolegami z grupy i wyscigi super furek:(
  • Christo

taaa lodowka to wspaniała rzecz :)
  • MARCIN

no i po Bemowie,ogolnie to padam na pysk po calodziennym grillowaniu na słońcu, ale bylo warto fury naprawde niesamowite jedynie organizacja wyscigow byla mogla by byc lepsza, troche za malo trybun i awarie aparatury pomiarowej ale cuz ten sport dopiero raczkuje...choc osiagane czasy stoja na wysokim poziomie:) ,pozdro dla calej tuningowej reprezentacji naszej szkoly i pozostalych...;)
| |

czyli Młodzi, Inteligentni i Bogaci Prawnicy z Europejskiej Wyższej Szkoły Prawa i Administracji....

Europejska Wyższa Szkoła Prawa i Administracji

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)