- 1
- 2
-
Dan
Witam w gronie.Sam chodze do tej nie banalnej szkoly i jestem na czwartym roku...dlatego chcialem podzielic sie z wami pewną taką refleksją. Jełi egzamin z Eurpy jest jeszcze przed wami to polecam zaliczenie wszystkich ćwiczen na przynajmniej 4-5...bo zwalnia to z egzaminu,a ten jest kuresko ciezki...No ale zejdźmy na ziemie 4-5 z ćwiczeń to chyba dla ludzi którzy mają za dużo czasu i zapału...ja do nich nie należe; ) Jeśli nie uda wam sie tego dokonać... (łatwo nie jest) to walcie na zerówke do Saganka -spoko koleś i łatwo jest zdać! Ja własnie jutro ide zdawać poprawke ale niestety u Czaplińskiego...wiem ze latwo nie bedzie:( dlatego za wczasu ostrzegam was... szkola luźna można skonczyć całą z minimalnym wysiłkiem,ale i dla ambitnych mozna czegoś sie nauczyć -ale Europa to najwiekszy kamień jaki na swej drodze spotkałem. -
Anonim
Sie ma!
Ja juz jestem na aplikacji adwokackiej ale skonczylem wlasnie Ewspia.
Baaardzo milo ja wspominam :-)
Ale nie bardzo milo wspominam pania Szwarc od cwiczen z europy. Straszna kose z nia mielismy:-( ostatni semestr zaliczalem na dzien przed egazmem u psychola Czapy. He he wiec sam rozumiesz. Ale u Czpy poszlo gladko wyjatkowo bo mialem opanowany na blache jego skrypt z europy. kozacka rzecz ale w sumie na zaliczenie cwiczen kulem 3 miechy przez ta s.. pania Szwarc hehe. pozdro -
Anonim
-
Dan
NO ja dziś miałem egzami...Gościu naprawde jest psycho...dał takie pytania żę sie rozwarstwiłem;) i do tego komentarz że łatwiejszych niemógł wymyślec....ale pod koniec egzaminu wyszedł na 20 min i wtedy to sie dopiero dizało! niestety na wiele to sie nie zdało,bo nawet w ksiazce ciezko bylo sie doszukać...lipa troche bo coś czuje że na komisie zląduje :( apropo... O jakim skrypcie mówisz? -
-
Anonim
jest takie opracoweanko czpy to sie nazywa o ile dobrze pamietam Skrypt do Prawa Europejskiego! My to zdobylismy na jakiejs uczelni prywatnej zajmujacej sie prawem europejskim i jak czapa sie dowiedzial to grozil nam ze wytoczy proces cywilny:-)
Ma kolo 90 stron i sa tam tez omowione orzeczenia. Jezeli znacie Bartka Rozwadowskiego (teraz konczy ewspia) to moze on go jeszcze ma? -
Grono.Net
no to ja widze,ze mam problem...bo mam cw z dr Szwarc i juz leze z 1 sem:(i musze go zal w ten wtorek jak nie to ja niewiem co bedzie...jejku,jejku...Szozi powiedz cos wiecej................ -
Dan
Co ty Mika taki "wydyganiec" jesteś; ) spokojnie...wyluzuj....w naszej szkole Ci nikt krzywdy nie zrobi; )....pouczysz sie odrobinke i juz...a na cw z euro idz do grupy co Sadowski prowadzi jak coś. WIem ze z narodów też pyta... -
Grono.Net
Dan...bo juz jestem u Szwarc 2 raz i znow mnie odeslala:( bu,bu
A z Sadowskim mialam mn!!!to spoko gosc!!!no ale mn to juz zrobilam...papa... -
M o n i
..Dan..jestes na IV roku??? hmm...
ja na europe uczylam sie tylko z notatek z cwiczen od kowalikowej..-praktycznie zero orzeczen i w ogole nie zajrzalam do tych obrzydliwych ksiazek - a zdalam u czapli bez problemow. wiec moze to jest sposob? -
Dan
Oj Monia,Monia pewnie ze na IV...... gratuluje! bo ja z Czaplą nie miałem tak łatwo :/ ...wylądowałem nawet u niego na komisie....no ale -było mineło :) znowu jestem "na czysto" tylko ta nadchodząca sesja coś sie zapowiada że zostawi po sobie "ślad" zwlaszcza chyba administracyjne i postęp cywilny...no ale narazie nie martiw sie na wyrost...dzis zaczełam nauke do handlowego 0tet ...myślisz ze sie wyrobie z materiałem? ? -
M o n i
Dan..hehe..ja wlasnie tez zaczynam handlowe...a kpc juz sobie przenioslam na wrzesien..a reszta jakos musi sie udac... :-) jeszcze nie wiem jak ale sie uda :) -
monia,,,wyslij mi fotki z pikniku >. zmora1@interia.pl
z gory dziekuje :D -
M o n i
meurte...wysle ale jutro rano, OK? bo z domu to mi to 100 lat zajmie; ) -
-
Dan
heh...ostro,chyba tez przełoże kpc na wrzesien...pisałas podanko do dzieksa? przyjoł bez problemów? pdpowiedz cos....
a apropo ksh...to strasznie męcząca ta ksiązka...50 str dziennie i więcej mi nie idzie :) zdaj mi relacje jak Ci idze...powodzenia:] -
M o n i
hehe...poszlo podanko + ladny usmiech + grzeczny stroj i przelozyl bez problemow, napisalam ze mam duzo zajec - bo praca, praktyki ble ble ble.. a chcialabym miec dobra srednia i dobrze sie nauczyc jednego z najwazniejszych przedmiotow i dziadzio zrozumial; -)
a co do ksh..hmm..ksiazki w ogole nie tykam bo mnie przeraza..a poza tym zostaly dwa dni a ja jestem daleko w lesie wiec tak jakby chyba mi nie pojdzie najlepiej; -)
ale licze na wspolprace :-)
wiec widzimy sie w czwartek :-)
ps. wroblowa bedzie nas pilnowac wiec chyba nie bedzie latwo :( -
Dan
no i został 1 (jeden) dzień...przyznam sie ze małutko do tej pory powtorzylem...troche pamietalem z cwiczen,a na reszte mam czas dzis;) zobaczymy...niema co sie wroblową stresowac- doszly mniejakies plotki z zaocznych ze tescik łatwy nie jest :( oni juz go pisali...ciekawe czy bedziemy mieli ten sam... -
Dan
-
M o n i
na 10:30... i nie tylko zaoczni go pisali...na uniwerku tez go puscila...i latwo im nie poszlo..
cholera...a mialo byc tak milo... ale pilka ciagle w grze; -) -
Dan
no co ty...nawet na UW poszedł ten tescik...to nie spodziewam sie łatwych pytań... Monia daj jakies pytania czy coś...wiem że masz :P
- 1
- 2