-
Przemek Giedyk
Jak w poscie. jak ktos jest zainteresowany samodzielnym mieszkaniem to niech sie zglosi, ale nie bijta sie :)
Mokotów, ul. Dąbrowskiego, cicho, zielono, mieszkanie 29m, pokoj+kuchnia+lazienka+przedpo koj, ok 1400/mies (lub mniej+rachunki mozna sie dogadac) , net+aster(na95% ale musze potwierdzic) , dojazd I klasa wszedzie- metro raclawicka i metro pole mokotowskie po ok 7min drogi, busy 174 prosto na uw +130 + inne, infrastruktura ogolnie miejska; ) spozywczak, monopol 24h - minuta drogi!!, od sierpnia mysle bedzie mozna wejsc bo najpierw trzeba maly remont zrobic.
kto cos to moje gg na profilu
dziekuje za uwage; ) -
-
Przemek Giedyk
-
Kamil
Jest tu jakas osoba , ktora szuka wspollokatora do mieszkania? interesuje mnie oddzielny pokoj. Dzielnica nie jest najwazniejsza (no moze nie Ursus, Targówek itp...). Jak ktos cokolwiek widzial, cokolwiek wie to prosze o kontakt na priv:) Pozdr -
-
Natalka
szukam współlokatorki do 2-osobowego pokoju w 2- pokojowym mieszkaniu na Nowym Bemowie (od października) ( ul. Widawska). Mieszkanie jest połozone w cichej okolicy i w pełni wyposażone ( pralka, lodówka, kuchenka gazowa, łóżka, meble, odkurzacz). Mieszkanie znajduje sie na parterze, dobry dojazd do centrum ( ok 30min.) Cena wynajmu wynosi 325zł + rachunki ( ok. 50zł miesięcznie).
zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
pozdrawiam:):):)
-
Anonim
-
Anonim
a Ty Dud kogo byś szukał? współlokatora? nie sądzę, wszyscy szukają współlokatorek -
Natalka
>DuD napisał
>a czemu tylko współlokatorki? :> :)
a co Adrian chcesz może mieszkać ze mną w pokoju???:D:D:D -
Anonim
hehe, on już ma współlokatorkę. Ty lepiej mów mucha kiedy imprezę robisz; ) -
Natalka
pytałam się Adriana a nie Ciebie:P:P:P
i nie robię imprez, bo przecież dobrze wiesz ze mam obok w mieszkaniu małe dziecko i nie pije alkoholu!!!!:):):)
wracając do ogłoszenia to może ktoś od nas szuka pokoju albo macie znajomych którzy szukają . wole znajomych moich znajomych a niż kogoś obcego:D:D:D
pozdrawiam -
Anonim
no co prawda już prawie mam, ale mieszkanie z Natalka też można rozważyć...; ) -
Anonim
masz małe dziecko? a kto jest tatą? :O nic się nie chwaliłaś...
ej Adrian....? :> -
magda!
Jeśli ktoś z was poszukuje mieszkania do wynajęcia to mam pewną propozycję:
-mieszkanie 50 m2 (niedawno remontowane)
-2 pokoje,łazienka,kuchnia
-4 piętro,z windą
-ul.Puławska, pomiędzy ul.Rakowiecką a ul.Madalińskiego
-blisko do autobusów/tramwajów/do metra piechotką jakieś 10 min.
-w okolicy park Morskie Oko,troszkę dalej Pole Mokotowskie,Europlex (a w nim kino Silver Screen,siłownia,delikatesy)
-koszt to 1800 zł + opłaty licznikowe/internet (cena do negocjacji:))
-mieszkanie do wynajęcia właściwie od zaraz
-
G_ral
Poszukuję osoby z Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych która dostała miejsce w akademiku (najlepiej na Kickiego DS 3) a nie zamierza w nim mieszkać. Chciałbym zamienić się miejscami, wystarczy tylko kilka minut w administracji na wydziale przy KP3.
OBIECUJĘ NAGRODĘ PIENIĘŻNĄ!!!
kontakt:
gg: 3372387
mail: karol_gorski@interia.pl
tel 698422255
facebook: Karol Górski