EURO wieczorowe IV rok!! [144]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Przemek Giedyk

Jak w poscie. jak ktos jest zainteresowany samodzielnym mieszkaniem to niech sie zglosi, ale nie bijta sie :)
    Mokotów, ul. Dąbrowskiego, cicho, zielono, mieszkanie 29m, pokoj+kuchnia+lazienka+przedpo koj, ok 1400/mies (lub mniej+rachunki mozna sie dogadac) , net+aster(na95% ale musze potwierdzic) , dojazd I klasa wszedzie- metro raclawicka i metro pole mokotowskie po ok 7min drogi, busy 174 prosto na uw +130 + inne, infrastruktura ogolnie miejska; ) spozywczak, monopol 24h - minuta drogi!!, od sierpnia mysle bedzie mozna wejsc bo najpierw trzeba maly remont zrobic.
    kto cos to moje gg na profilu
    dziekuje za uwage; )
  • przemo doezwij sie do mnie ja miszkam blisko Ciebie x d
  • Przemek Giedyk

lepiej! ide cie szukac. wyjdz przed klatke :)
  • Kamil

Jest tu jakas osoba , ktora szuka wspollokatora do mieszkania? interesuje mnie oddzielny pokoj. Dzielnica nie jest najwazniejsza (no moze nie Ursus, Targówek itp...). Jak ktos cokolwiek widzial, cokolwiek wie to prosze o kontakt na priv:) Pozdr
  • Natalka

szukam współlokatorki do 2-osobowego pokoju w 2- pokojowym mieszkaniu na Nowym Bemowie (od października) ( ul. Widawska). Mieszkanie jest połozone w cichej okolicy i w pełni wyposażone ( pralka, lodówka, kuchenka gazowa, łóżka, meble, odkurzacz). Mieszkanie znajduje sie na parterze, dobry dojazd do centrum ( ok 30min.) Cena wynajmu wynosi 325zł + rachunki ( ok. 50zł miesięcznie).
    zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
    pozdrawiam:):):)
  • Anonim

a czemu tylko współlokatorki? :> :)
  • Anonim

a Ty Dud kogo byś szukał? współlokatora? nie sądzę, wszyscy szukają współlokatorek
  • Natalka

>DuD napisał
    >a czemu tylko współlokatorki? :> :)

a co Adrian chcesz może mieszkać ze mną w pokoju???:D:D:D
  • Anonim

hehe, on już ma współlokatorkę. Ty lepiej mów mucha kiedy imprezę robisz; )
  • Natalka

pytałam się Adriana a nie Ciebie:P:P:P
    i nie robię imprez, bo przecież dobrze wiesz ze mam obok w mieszkaniu małe dziecko i nie pije alkoholu!!!!:):):)
    wracając do ogłoszenia to może ktoś od nas szuka pokoju albo macie znajomych którzy szukają . wole znajomych moich znajomych a niż kogoś obcego:D:D:D
    pozdrawiam
  • Anonim

no co prawda już prawie mam, ale mieszkanie z Natalka też można rozważyć...; )
  • Anonim

masz małe dziecko? a kto jest tatą? :O nic się nie chwaliłaś...
    ej Adrian....? :>
  • magda!

Jeśli ktoś z was poszukuje mieszkania do wynajęcia to mam pewną propozycję:

-mieszkanie 50 m2 (niedawno remontowane)
    -2 pokoje,łazienka,kuchnia
    -4 piętro,z windą
    -ul.Puławska, pomiędzy ul.Rakowiecką a ul.Madalińskiego
    -blisko do autobusów/tramwajów/do metra piechotką jakieś 10 min.
    -w okolicy park Morskie Oko,troszkę dalej Pole Mokotowskie,Europlex (a w nim kino Silver Screen,siłownia,delikatesy)
    -koszt to 1800 zł + opłaty licznikowe/internet (cena do negocjacji:))
    -mieszkanie do wynajęcia właściwie od zaraz
  • G_ral

Poszukuję osoby z Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych która dostała miejsce w akademiku (najlepiej na Kickiego DS 3) a nie zamierza w nim mieszkać. Chciałbym zamienić się miejscami, wystarczy tylko kilka minut w administracji na wydziale przy KP3.
    OBIECUJĘ NAGRODĘ PIENIĘŻNĄ!!!
    kontakt:
    gg: 3372387
    mail: karol_gorski@interia.pl
    tel 698422255
    facebook: Karol Górski
| |

grono dla studentów wieczorowej Europeistyki UW :)

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)