Euro(WDiNP) V rok ABSOLWENCI [239]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • szpadzistka

Ok, po krótce... nazywam się Daria, jestem w 4 grupie Europeistyki na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych. Od 8 lat trenuję szermierkę. Mieszkam w Warszawie i cholernie chcę was wszystkich poznać. W tym celu właśnie, założyłam to grono. A więc przedstawiajcie się :)

Pozdrawiam
    (Puki co jedynie Olę, Maćka, Jarka, Karolinę, Justynę, Monikę i Przemka) Tyle zapamiętałam... czekam na resztę; )
  • Tasior

Elo witam! Ja grupa 3 reprezentant:D No wreszcie ktos pomyslal i zalozyl grono naszego roku:] Roku bo ja 86 niesetety. A i tak wogle to mamy tego samego dnia urodziny;] to juz za 10dni hehe. Pzdr!
  • Anonim

ja tez jestem reprezentantka 3 grupy!:D i chce kandydowac na staroste naszego roku:P

a Ty Tasior chyba specjalnie tak sie o tych urodzinach przypominasz, zeby nie bylo ze nie pamietamy:P
  • Tasior

wcale ze sie nie przypominam:P
  • Overture of the wicked

Wreszcie poznam kogoś z 4 grupy.
  • szpadzistka

oczywiście że trzeba się przypominać z urodzinami. Niech pamiętają; )

To skoro 12 są aż dwie okazję do świętowania to może będziemy musieli pomyśleć o jakims wypadzie zapoznawczym 3 i 4 grupy :)

Oczywiście 1 i 2 też mogą czuć się zaproszone.
    PZDR 4 all.
  • a portuguesa.

wlasnie wlasnie, odnosnie nazwy grona to popieram tasiora... moze cos w stylu: euro wdinp I rok?

grupa trzecia jutro po cwiczeniach (kolo 11.15) wybija na bro'. zapraszamy chetnych rowniez z innych grup!
  • Mademoiselle Strawberries

Ja tez jestem w 4 grupie:) Pozdrawiam wszystkich....

ps. jak wrażenia po dzisiejszym wykładzie z socjologii??
  • a portuguesa.

dzienni mieli dziś wolne; )
  • Overture of the wicked

Wieczorowi mieli wykłąd
  • skiba

ale calkiem spoko byl... :) -jeden z ciekawszych wykladow na ktorych kiedykolwiem bylam...
    chociaz mysle, ze zdania beda podzielona - mi sie podobalo, bo po prostu lubie socjologie; P
  • Anonim

No to ja jako pierwszy reprezentant grupy pierwszej !

• Anka

a ja pierwsza z drugiej:]
  • d.

eeee drugi z drugiej?; )
  • Kot z Cheshire

To i ja się odezwę - grupa 4. Jestem rocznik orwellowski, co czyni mnie chyba najstarszym na roku :P

Czekam na dalsze info o spotkaniach integracyjnych :)
  • Pola

jeszcze nie jestes taki stary;p u nas w grupie jest koles ktory juz skonczyl jeden kierunek.

pozdrawiam grupe 3:D
  • Kot z Cheshire

No to nie jest tak źle :) Ristekpa!
  • Tasior

ej no zauwazylem ze nie wszyscy sie przedstawili:D hehehe

kurde tak sobie czytam ten temat i mi sie przypomnialo jaka podnieta byla jak sie dostalem na studia ojej ojej :D.... a teraz to musze zap****alac przed sesja:P