-
szpadzistka
Ok, po krótce... nazywam się Daria, jestem w 4 grupie Europeistyki na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych. Od 8 lat trenuję szermierkę. Mieszkam w Warszawie i cholernie chcę was wszystkich poznać. W tym celu właśnie, założyłam to grono. A więc przedstawiajcie się :)
Pozdrawiam
(Puki co jedynie Olę, Maćka, Jarka, Karolinę, Justynę, Monikę i Przemka) Tyle zapamiętałam... czekam na resztę; ) -
Tasior
Elo witam! Ja grupa 3 reprezentant:D No wreszcie ktos pomyslal i zalozyl grono naszego roku:] Roku bo ja 86 niesetety. A i tak wogle to mamy tego samego dnia urodziny;] to juz za 10dni hehe. Pzdr! -
Anonim
ja tez jestem reprezentantka 3 grupy!:D i chce kandydowac na staroste naszego roku:P
a Ty Tasior chyba specjalnie tak sie o tych urodzinach przypominasz, zeby nie bylo ze nie pamietamy:P -
Tasior
-
-
Overture of the wicked
-
szpadzistka
oczywiście że trzeba się przypominać z urodzinami. Niech pamiętają; )
To skoro 12 są aż dwie okazję do świętowania to może będziemy musieli pomyśleć o jakims wypadzie zapoznawczym 3 i 4 grupy :)
Oczywiście 1 i 2 też mogą czuć się zaproszone.
PZDR 4 all. -
a portuguesa.
wlasnie wlasnie, odnosnie nazwy grona to popieram tasiora... moze cos w stylu: euro wdinp I rok?
grupa trzecia jutro po cwiczeniach (kolo 11.15) wybija na bro'. zapraszamy chetnych rowniez z innych grup! -
Mademoiselle Strawberries
Ja tez jestem w 4 grupie:) Pozdrawiam wszystkich....
ps. jak wrażenia po dzisiejszym wykładzie z socjologii?? -
a portuguesa.
-
Overture of the wicked
-
skiba
ale calkiem spoko byl... :) -jeden z ciekawszych wykladow na ktorych kiedykolwiem bylam...
chociaz mysle, ze zdania beda podzielona - mi sie podobalo, bo po prostu lubie socjologie; P -
Anonim
-
Anka
-
d.
-
Kot z Cheshire
To i ja się odezwę - grupa 4. Jestem rocznik orwellowski, co czyni mnie chyba najstarszym na roku :P
Czekam na dalsze info o spotkaniach integracyjnych :) -
Pola
jeszcze nie jestes taki stary;p u nas w grupie jest koles ktory juz skonczyl jeden kierunek.
pozdrawiam grupe 3:D -
Kot z Cheshire
-
Tasior
ej no zauwazylem ze nie wszyscy sie przedstawili:D hehehe
kurde tak sobie czytam ten temat i mi sie przypomnialo jaka podnieta byla jak sie dostalem na studia ojej ojej :D.... a teraz to musze zap****alac przed sesja:P