EuroLOT [393]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ! Jaro !

Tutaj zamieszczamy wszelkie nowosci firmowe.
  • Anonim

samolot maja nam nowy kupić; DDD
  • ! Jaro !

Ponoc juz jest zamowiony i ma byc pod koniec kwietnia SP-EDF.
  • Vic

To ATR 42-512 z Eurowings ponoć (dawny D-BOOO)
  • ! Jaro !

Slyszalem ze strasznie w srodku kabina jest poplatana pod wzgledem pracy, pozyjemy zobaczymy.
  • Vic

??
  • ! Jaro !

To znaczy ze jest inny od naszych 500 ktore teraz mamy. Jest mniejszy bufet i ponoc z przodu nie ma jupmseatu.
  • ! Jaro !

Tak wogole to pewnie juz wiecie ze ma byc premia :)
  • Anonim

se se se.moze na rajstopki starczy; P
  • camelia

Premia poszukiwana na koncie....
    Widział ją ktoś może??
  • ! Jaro !

Tak widzialem... lepiej nie bede sie wypowiadal o jej wysokosci - chyba ktos musi mnie nie lubic...
  • Michał

EDF już jest :)
    http://members.chello.pl/m.przybysz...
  • Anonim

Haha:) podobno mial miec mniej miejsc niż nasze ATRki, ale to już przesada; )
  • Michał

Dodam jeszcze że ten "właściwy" tez już jest. Ma 44 miejsca, numer fabrycznyy 559 i przyleciał dziś z Saarbrucken (Niemcy).
    Zdjęcia wkrótce :)
  • Piotrek بطرس

>VickyCookie napisał
    >To ATR 42-512 z Eurowings ponoć (dawny D-BOOO)

Czyli to ten ptaszek:
    http://www.airliners.net/search/pho...
  • Michał

• Wojto737

No i to niegrzeczny ptaszek,troche upierdliwy.No i Eurolot go strasznie oszczedza bo wiecznie stoi pod changarem.Ktos zna szczegoly czemu?Znowu jakas super umowa niekozystna dla naszej firmy???
  • marti

Jak się lata na ATRku z odzysku od niemieckiej braci? :)
  • Anonim

Dla pasażera na pewno super, fotele większe, wygodniejsze, stoliki nie połamane, natomiast jeżeli chodzi o nas to jest bardzo mało miejsca w bufecie :)
  • URSUS

Poprawcie mnie, jeśli mam złe informacje. Słyszałem, że te super-hiper fotele mają być zmienione na takie same, jakie są w innych Deltach. Ponieważ "w każdym naszym samolocie powinien być taki sam komfort". Poza tym ma być więcej foteli - mniejsze między nimi odstępy. I drugi JumpSeat.

A FH jest już niemal w połowie rozebrany! Na części do innych. Dostał GPU w lewy bok i już mu wbijają nóż w plecy! :)))
| |

Zapraszam do sprzedawania najnowszych ploteczek, newsow i innych pokladowych informacji. Pamietajcie...

Fotki

Miejsca grona (0)