-
-
Anonim
-
-
Vic
-
-
Slyszalem ze strasznie w srodku kabina jest poplatana pod wzgledem pracy, pozyjemy zobaczymy.
-
Vic
-
To znaczy ze jest inny od naszych 500 ktore teraz mamy. Jest mniejszy bufet i ponoc z przodu nie ma jupmseatu.
-
-
Anonim
-
camelia
-
Tak widzialem... lepiej nie bede sie wypowiadal o jej wysokosci - chyba ktos musi mnie nie lubic...
-
Michał
-
Anonim
Haha:) podobno mial miec mniej miejsc niż nasze ATRki, ale to już przesada; ) -
Michał
Dodam jeszcze że ten "właściwy" tez już jest. Ma 44 miejsca, numer fabrycznyy 559 i przyleciał dziś z Saarbrucken (Niemcy).
Zdjęcia wkrótce :) -
Piotrek بطرس
>VickyCookie napisał
>To ATR 42-512 z Eurowings ponoć (dawny D-BOOO)
Czyli to ten ptaszek:
http://www.airliners.net/search/pho...
-
Michał
-
Wojto737
No i to niegrzeczny ptaszek,troche upierdliwy.No i Eurolot go strasznie oszczedza bo wiecznie stoi pod changarem.Ktos zna szczegoly czemu?Znowu jakas super umowa niekozystna dla naszej firmy??? -
marti
-
Anonim
Dla pasażera na pewno super, fotele większe, wygodniejsze, stoliki nie połamane, natomiast jeżeli chodzi o nas to jest bardzo mało miejsca w bufecie :) -
URSUS
Poprawcie mnie, jeśli mam złe informacje. Słyszałem, że te super-hiper fotele mają być zmienione na takie same, jakie są w innych Deltach. Ponieważ "w każdym naszym samolocie powinien być taki sam komfort". Poza tym ma być więcej foteli - mniejsze między nimi odstępy. I drugi JumpSeat.
A FH jest już niemal w połowie rozebrany! Na części do innych. Dostał GPU w lewy bok i już mu wbijają nóż w plecy! :)))