EuroLOT [393]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anćka

Kochani, zapraszam wszystkich chetnych na hangar party na Babicach [15 lecie PLARu plus moja pozegnalna dla was propozycja milego spedzenia wieczoru] alko, jedzenie i dobra zabawa gwarantowne! zainteresowanych prosze o kontakt na meila celem stworzenia listy wejsciowek anna.molodzinska@poczta.onet.p l
    zapraszam i mam nadzieje ze posypia sie UŻ-tY

Wasz Mołek
  • miśka

Aniu to zabrzmialo niezle- te posypane uzety :) :) firma stanie przez Ciebie :)
  • slider

Pozdrowienia dla Marty Jarosinskiej -za lot do EPPO - Jak obiecalem napilem sie Wasze zdrowie w brovarnii na rynku , piwo pszeniczne - Zapraszamy na impre mołka i nie tylko , Zapraszamy takze Tine Waller , zone mojego kolegi z planu Lzy nieszczescia :)
  • ! Jaro !

I jak impra? Ja niestety nie moglem dotrzec...
  • Ewela

Nie odbyło się. Główny organizator je odwołał.
  • ! Jaro !

Oooo to w takim razie nic nie stracilem :) Mołek to kiedy bedzie w takim razie pozegnanie?!
  • Anćka

No wlasnie niestety glowny organizator dal ciala, takze lipa; chetnie bym sie z Wami napila pozegnalnego piwka, tylko jak to zorganizowac zeby wszyscy mogli byc, sama nie wiem czy przegladac glizde czy zarzucic jakis termin po prostu? Kurcze moglibysmy sie zobaczyc, lato w pelni, eurolotowcy, wyjdzmy gdzies!
  • slider

Mołek to myśl bardzo intesywnie , niedługo wakacje , urlopy ludzie sie porozjeżdżają .....
| |

Zapraszam do sprzedawania najnowszych ploteczek, newsow i innych pokladowych informacji. Pamietajcie...

Fotki

Miejsca grona (0)