EURO 2012 - emocje w Twoim Gronie! [2096]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krzysiu

ja mam nadzieje ze wszystko zdazymy przygogtowac, a co wy o tym myslicie??
  • Piwko

a ja tak nie myśle - nie zdązymy
  • Anonim

>kajtek Z^A^P^R^O^Ś! napisał
    >ja mam nadzieje ze wszystko zdazymy przygogtowac, a co wy o
    >tym myslicie??

gdzie jest K***a moderator?!
  • uważaj na wilki,.

jasna cholera, ludzie troche wiary !!!! c`mon. musimy zdarzyc i napewno zdarzymy :)
  • Asik

Pewnie, ze zdazymy!!!

• Maksymilian

O Stadiony , hotele jestem spokojny najbardziej boie sie o drogi ponieważ musimy budować codziennie około 0,5 km autostrad żeby zdązyć a niektórych dróg nawet budowa sie nie zaczeła
  • paula.

Podobno wszystko ma być gotowe w 2010r,
    a ja myślę, że będziemy jeszcze kończyć w 2011. :p
  • Redzio

Do 2010 mają być gotowe stadiony i dodkowo przed euro musząbyćna nich rozegrane 2 lub 3 mecze (nie pamiętam dokładnie:P). Ogólnie jestem optymistą, ale jeżeli chodzi o wybudowanie stadionów na czas to mam czarne wizje; /
  • Anonim

ja bym już szykował stadion polowy, ze składanymi trybunami, dmuchanym sędzią i rozwijaną murawą.. heh - te prawdziwe, jeśli nie zaczną się budować w tym roku, to staną na takiej fuszerze, że starczą chyba tylko na EURO
  • ..KAŚ..

> tEaMan napisał
    >ja bym już szykował stadion polowy, ze składanymi
    >trybunami, dmuchanym sędzią i rozwijaną murawą..

hahahahha!! dobre
  • Anonim

Raczej powinniśmy się zastanawiać czy zdążymy zwiać z tego kraju zanim ten kataklizm nastąpi (EURO 2012). Przecież w tym kraju wszystko, o ile idzie do przodu, to takim żółwim tempem że to poezja. Przygotowania to sie zapewne zaczną w 2011 pod koniec; p a o drogach to wogóle można zapomnieć, przecież dziurawe drogi to nasz skarb narodowy :P Ogólnie rzecz biorąc NIE ZDĄŻYMY.
  • Anonim

Nie no badzmy optymistami - przeciez teraz Ukraince, Chinczyki maja byc zatrudniani. Co prawda tego nie popieram bo jeszcze mandarynski stanie sie 2 jezykiem w naszym kraju; )
  • Tomek Paśnik

chyba snicie
  • Anonim

A czemu mamy nie zdążyć? :|
    Może i polska gospodarka jest bardzo kiepska, ale myślę, że uda nam się zmobilizować i wszystko perfekcyjnie przygotować.
  • Anonim

jak podobno w polsce nie ma gipsu =p i cementu... wiec raczej jak cementu dalej nie bedzie to nie zrobimy i nie zdazymy ...
  • Afrob

Jak ten kraj wygladal 5 lat temu? Jak ktos z Was pamieta i porowna z tym co sie dzieje dzisiaj to bedzie wiedzial, ze zdazymy.
    Po drugie, z czym my mamy zdazyc? Tylko ze stadionami tak naprawde. Prosty przyklad: jak papiez przyjezdzal do Polski, to w miejsach gdzie byly organizowane msze, bylo po kilkaset tysiecy ludzi, ba nawet miliony, to nikt nie panikowal ze nie bedzie jak dojechac, czy gdzie oni beda mieli stac. Jak bylem w Sopocie, bylo nas milion ludzi, a nie pamietam zadnych problemow. Na jeden mecz przyjdzie ile? 45 tysiecy ludzi? Z czego czesc to Polacy. MAmy budowac setki kilometrow autostrad bo kilka tysiecy Niemcow, Czechow, Wlochow i innych przyjedzie do nas? Pewnie wszyscy samolotami? To chyba wszystko jakas pomylka.
  • Anonim

całkowicie cię popieram Afrob.. z małym wyjątkiem: rozbudowa stadionów to "bardzo poważny temat", a nie "mały problem" - oprócz tego co się w Polsce bardzo rozwinęło przez 5 lat, absolutnie nie rozwineło się nic w kwestiach:
    - budownictwo obiektów sportowych
    - przepisy związane z adoptowaniem gruntów pod takie obiekty
    - wreszcie kwestią biurokracji i papierologii, przez które trzeba przebrnąć by takie obiekty wogóle zacząć budować
    stąd obawy, moje i wielu ludzi.. nie tylko na tym gronie
  • ewelina.

Musimy zdążyc czy tego chcemy czy nie...
  • KamiL™

ciekaw jest czy grunt bedzie sie nadawal na budowe stadionu , o ktory tak wszyscy walczą :)
  • Anonim

Zdążymy bo niemamy innego wyboru xD . A tak serio powinno nam sie to udac przynajmniej wybudowac te stadiony . I dla mnie to juz bedzie dobrze xD
| |

POLSKA I UKRAINA ZWYCIĘZCĄ ORGANIZACJI EURO 2012! Podyskutuj o tym na Forum. Ekipa Grono.net

Fotki

Miejsca grona (0)