- 1
- 2
-
-
Irmina
-
Anonim
Jako nowy (nie wiem, czy już, czy jeszcze nie) członek PEJ-u chętnie bym się wybrał, ale nie wiem, czy nie będę musiał w długi weekend wyjechać :/
-
-
toobiz
Ja planuję przyjechać wraz ze swoim klubikiem esperanckim (już 3 osoby!), ale nie jestem jeszcze pewny. Myślicie, że będzie fajnie? A, i mam jeszcze pytanie, w jaki sposób mam dokonać wpłaty? Na miejscu? I jeżeli nie jestem jeszcze członkiem PEJ-u, czy będzie można zostać jej członkiem podczas HELi? -
Fajnie będzie na pewno :)
Wpłaty dopiero na miejscu i również na miejscu będzie można się zapisać do PEJu (czyli również wpłacić składkę roczną wysokości 10 zł). -
Irmina
Salsa!
Fajnie jak przyjedziecie :) Bedzie superowo!
Wplaty wszystkie na miejscu, ale zaaligxujcie sie na stonie hela.pej.pl
Kisaki i salutaki z sniejznej Bawarii, a za kilka dni slonecznych Wloch!
Irmina, Irek kaj Lupirka -
śnieżnej? współczuje; ) Taka długa zima była a Wam jeszcze mało; )
Salutu Lupiron :) -
Irmina
Sniezn tu sniezno! Normalnie mozna bawana lepic, mam nadzieje, ze we Wloszech bedzie juz slonko!
Pozdrowienstwa dla Varsovia Vento.
Irmina
PS. W niedziele audycja juz powinna byc w sieci. HELA!!!!
-
inna, a jeszcze głupsza. aga.
fajowo, bedzie czego słuchać gdy się nie będziemy widzieć :), i szkoda że mnie nie ma gdzie jest śnieg... szkoda trochę tej zimy co była u nas :/
dzięki za pozdrowienia dla nas, wy pozdrówcie Lupiro i Nicole :) i wszystkich, a co! miłej zabawy i udanej przede wszystkim! całyusy ślę! -
toobiz
No więc ja i moi kumple z podwórka już się zapisaliśmy na HELĘ :) I nawet udało mi się namówić Veerle :D A mam jeszcze takie pytanie - ilu spodziewacie się uczestników? Myślicie że będzie więcej ludzi niż te które się do tej pory zapisały, czy mniej? Tak z ciekawości się pytam; ) -
Pewnie będzie około 30 osób - raczej nie więcej. Fajnie, przyjemnie będzie i towarzystwo przynajmniej się trochę pozna.
PS. Kudłaczku! Zajrzyj na wikio VV, jest sprawa. pozdr. -
Salutojn el Hel, cxe Balta Maro. Ni fartas bonege, kaj gxuas etoson:). Pluvas, sed esperantistoj cxiam bone ludas! Bedauxrindu, ke Vi ne estas cxi tie!
-
inna, a jeszcze głupsza. aga.
-
-
Irmina
-
agusia
Fajne fotki:) Ale przydałaby się jakaś kwiecista relacja z imprezy. Pochwalcie się jak było, żebym wiedziała czy jest czego żałować :P -
agusia
Zapomniałabym... Dziękuję Agusi, Marcie, Goni, Ani, Lukizowi i Tobiaszowi za śliczną kartkę:) -
Tobiasz
Hej;
Na http://esenco.org jest kwiecista relacja; P.
Na razie tylko po polsku, ale wierzcie mi, człowiek musi spać, jeść i ... chodzić na uczelnię :( :( :(. Kiel feke?!
salutas kaj brakumegas
via
Tobiasxeto; )
-
Irmina
Helleny! Podoba mi się! Mam nadzieję, że filmiki zostaną zamieszczone w necie!
Kisaki! -
Tobiasz
Nie wiem, ale jeśli przyjedziecie na ARKONES z kamerą to chętnie zamieścimy w necie relacje z ARKONESU. Właśnie dokupujemy dodatkową powierzchnię dyskową :) -
Tobiasz
- 1
- 2
|
|
Zapraszamy wszystkich znających, uczących się i zainteresowanych Esperantem :) http://pej.pl