Esperanto [198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LukiZ

Kto się wybiera do Zakopanego na Ago-Semajno?
    (http://www.aso.pej.pl)
  • Irmina

Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
  • agusia

Ja też :D
  • inna, a jeszcze głupsza. aga.

i ja, i ja :D
  • Anonim

ja również; D
  • agusia

A wiecie już jak i kiedy jedziecie?? Bo my z Malwiną jedziemy najprawdopodobniej pociągiem z 26 na 27. Jakby ktoś chciał się dosiąść będzie nam miło :P

za późno :) już kupiłam biety :)
    jedziemy - ja i Maciek 26 z rana. we w miare ludzkich warunkach tak sądzę
    do zobaczenia na miejscu :]
  • Anonim

bonan amuzon en zakopane por cxiuj!!! mi bedauxrinde na povos estie tie, cxar forveturas al cxehxio, aux al varsovio, ankoraux mi ne scias...
    eble finfine mi sukcesos ekkoni vin, ie kadre de E-okazajxoj? :)

amike!

Aso, Aso i po ASo :(
    niedobrze, b. niedobrze.szkoda że już koniec. dopiero się wkręcałam w rytm niespania, a nim się obejrzałam to tydzień minął i czas do domu wracać :(
    ech, a tak fajnie było, no i gra w twistera albo homlupoj :D
    super!!! takich zdarzeń i chwil się nie zapomina do końca świata i jeszcze dłużej.
    dzięki wszystkim organizatorom; Irmince, Irkowi, aNusi, Tomkowi i LukiZowi z retejo dzięki któremu mogę te słowa kreślić (:D) za super imprezę, oby tak dalej!!!!! :D
  • agusia

Było miło, ale się skończyło :)
    To gdzie i kiedy będzie można jakieś zdjęcia sobie zobaczyć i powspominać?
    Aguś dzięki za poświęcenie i wytwałość w przygotowywaniu posiłków (zwłaszcza śniadań:D).
    Kiedy są szanse na następną partię homlpupoj??; )
  • LukiZ

Zbliża się zjazd PEJu, więc proponuje rozłożyć go na 3 dni. W 2 godziny zrobimy obrady i wybory, a potem homlupoj, twister, homlupoj, twister, homlupoj, twister... :)
  • agusia

Wem, że twister ci sie podobał, ale nie przesadzajmy :P Ale co z tymi zdjęciami?
  • LukiZ

jak tylko Irek zgra mi zdjęcia na płytkę, to zrobię galerię

he he, dzięki Aguś mam nadzieje że chociaż trochę smakowały :).
    i ja jestem ciekawa zdjęć z płytki zwłaszcza tych nieocenzurowanych, które poszły w świat wraz z uczestnikami ASo :P

ach wesoło było, oj wesoło....
  • Anonim

Niektórzy już sie cieszą z ogladania fotek; P Dla chcących pograć w homo-lupoj będę miał niespodzianke w piątek; )
  • Anonim

oczywiscie homlupoj a nie tak jak wyżej napisalem; )
  • Irmina

Joj! ASo było super! Dzis zrobiliśmy sobie posiadówkę u Tomka (razem z Rosjankami) i obejrzylismy wszystkie!!! zdjecia; )
    No ładnie zabawialiscie się w Twistera nie powiem! A te pozy!!! Lukiz no no!

Pozdrawiam wszystkich Asowiczów i dzieki wam wielkie za tak wspaniałą imprezę, która stworzyliście!!!! Buzia!
  • LukiZ

no przecież nie ja rzucałem kostkami. jestem niewinny :P

a kto rzucał i z kim byłeś w zmowie, hę? :P
    a i owszem, zabawa była przednia,
    widzisz Irmina trzeba było przy tym być, bo to co jest na zdjeciach to tylko namiastka tego co sie działo :P
  • Anonim

Najlepszych akcji na fokach nie ma, bo kto by myślał wtedy o robieniu fotek; )