Nowe Horyzonty, Wrocław [653]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

UWAGA! Cieszyn tonie w Olzie! Naszej ostoi dobrego kina grozi powódź!
  • Anonim

to katharsis cieszyna po nalocie wielbicieli gongu i taniego wina.. a i filmu..
  • niger

Eli,Eli,Lema Sabachtani???

:)
  • Anonim

Odezwała się kapryśna chmura...; ) Nie ma khushi, jest gham.
  • Anonim

ja myślę, że za pomocą Olzy to katharsis nie będzie... tutaj trzeba czegoś sterylnego... niech don conro skomponuje utwór specjalnie na ten moment: "Cieszyn w Olzie" czy "Olza w misie" czy "Toną gongi toną" - ten ostatni kawałek można wypuścić na światowy rynek, tytuł świetnie brzmi "TONONGONGITONON"
  • Gosz

tak, ja tez mysle ze to kaprysna chmura - ale nic to, pomysl kici morowej uzdrowi cieszyn, tzn don konro uzdrowi
  • Anonim

a mi sie wydaje ze to wcale smieszne nie jest i trza cieszyn ratowac!!!bo jak zatonie to gdzie my bedziemy filmy ogladac???a cieszynianie sa tacy mili wiec lepiej by ich nie pozalewalo
  • Gosz

ale co my mozemy zrobic??
  • Little Rock and Roll Queen

buuu strasze to...
  • An

W gazecie piszą, że czescy strażacy pomagają. Że tylko jeden pan spadł z traktora jak go zmyła fala, ale że amfibia ewakuowała. Jego i dwie inne rodziny, poki co, to chyba not so much jeszcze? A poza tym nie bylo słowa o Olzie tylko o innej rzece, ja zawsze byłam nieszczególna z geo, ale hmmm.....
    Mój kot za to aż tak się przejął, że w nogę ugryzł. To meteo to dziwna sprawa, jak babcię kocham.
  • Anonim

"ale co my mozemy zrobic??"

na pewno więcej niż strzelać tekstami o tanim winie.
  • Żona mego Męża :*

Hmm ja słyszałam, że Cieszyn zalało z winy Czechów... Nie wiem czy to do końca prawda, ale napewno coś w tym jest, bo przecież fala szła z pastwisk, czy jakoś tak już nie pamiętam, ale od strony szkoły gdzie niedaleko jest nowa granica....
    Ale tak tylko słyszałam...
  • Anonim

Słucham radia, a tam donoszą, że już niebezpieczeństwo minęło... Ufff!
  • Anonim

bo Cieszyn uchroni wszystko!:D
| |

- festiwal filmowy w Cieszynie i od 2006 we Wrocławiu - - filmy, które wam się podobały, na jaki...

Fotki

Miejsca grona (0)