ENGLISH [2519]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • paweł kłosiński

Każdy ma swój typ ja mogę plecić w Stolicy English for YOU za super motywacje do konwersacji, bardzo szkoła stawia na ten aspekt, małe grupki oraz dodatkowe konwersacje w klubiku dyskusyjnym . Osobiście przygotowywałem się do B2 na uczelni, zajęcia nie były non stop książkowe i coś się działo. Wązne by lektor miał inicjatywę. English For You to dużo mówienia i gramatyki tyle co trzeba. Miałem także pozytywne doświadczenia z Pygmalionem w Warszawie, przyjazna szkołka na Kepie
  • sognatore

Osobiście BARDZO polecam szkołę Długi Język, przy stacji metra Dworzec Gdański. Chodziłam tam na zajęcia indywidualne, kursy konwersacyjne, a teraz uczęszczam na kurs standardowy General English. Lektorzy są super, miałam zajęcia z większością (na konwersacjach każde zajęcia są z kimś innym) i nie można narzekać na żadnego. Organizacja też bez zastrzeżeń, wszystko mozna załatwić, rozłożyć płatności na raty, ogromnym plusem jest też lokalizacja.
    Kursy prowadzone są tak, że raz w tygodniu mamy zajęcia z nativem, a raz z Polakiem. Fajnie, można się naprawdę dużo nauczyć w bardzo przyjaznej atmosferze. Ceny też przystępne, najdroższy kurs to chyba 1000 zł, przy 5 osobach w grupie (max). Za polecenie można dostać zniżkę 5%. Polecam :)
  • Robert Kotowski

Mnie się spodobała opcja licytacji kursów w tflsie, to jest bardzo fajne, no i oczywiście, to że możesz się dogadać z lektorem na temat tego na co ty zwracasz uwagę w nauce i na czym tak naprawdę Ci zależy...
  • Karolina Lipińska

Ja miałam kontakt zarówno z English For You i Tfls, w tej drugiej uczestniczyłam w kursie do FCe, zaliczyłam. Obecnie chodzę na kurs konwersacyjny do English For You, mam zarąbistego Native ze USA w małej grupie.
| |

It's the first English forum on grono.net This forum is for you, if you like English, use it! We sp...

Fotki

Miejsca grona (1)