-
Ormano
No Dj Bolek na B-DAY party puszczaleś takie kosy że szok.Na starcie wszystkich wymiotłeś.Byłeś najlepszy.Kozacko ci szło.Jesteś zajefajny.Pozdro4 all -
Cielu
Dzieki wielkie, Boluś za tak miłe przyjecie, nas klubowiczy Mega Music
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Teraz mogę odpowiedzieć na pytanie. które jest tym tematem
Energy 2000 to świetny balet, jestem mile zaskoczony!!!
Mam nadzieje ze jeszcze odwiedzę ten klub,
jeszcze raz WIELKIE DZIEKI!!!
Pozdro, dla Ciebie!!! -
Tasior
Dziekuje za udaną zabawę i gościnę. Miło będe wspominał pobyt w Waszym klubie. :] -
Ormano
-
-
Tasior
Dla ciebie to było pod koniec, ale to było o 2 kiedy Maniana grał a Hazel chciał mu odbic konsole... -
Anonim
Dla Was Wszystko Kochani Klubowicze!
Starałem sie jak tylko mogłem aby ta impreza była jedyna w swoim rodzaju....Ale to ja powinienem wam podziękować za tak wspaniałą atmosferę jaką stworzyliście, to było coś pięknego i niezwykłego w swoim rodzaju, w jednej chwili aż sie wzruszyłem.....Dziękuje i jeszcze raz dziękuje że tak bezpiecznie rozkręciliście tą imprezę na parkiecie...:):):)
Dla was wszystkich Gorące Pozdrowienia z mojej strony oraz od całego sztabu E2000 mi. Huberta, Tomka i Maxima....i wszystkich którzy zagrali w ten wyjątkowy dla mnie dzień.....
No i oby więcej takich imprez...Wszystkiego dobrego.....
Mam nadzieje że jakieś wspomnienia pozostaną.....:):);)
Życzę Ja Damian Bolechowski:) -
Marcin
I była jedyna w swoim rodzaju:) 28.03 Naprawdę świetnie się bawiłem w energy 2000
Pozdro:) -
::
-
Jerry
Wyjebany klub najlepszy w Polsce najlepsze remixy piosenek.Oj dużo gadać; p;p -
ziomek9174
>Tasior napisał
>Dla ciebie to było pod koniec, ale to było o 2 kiedy
>Maniana grał a Hazel chciał mu odbic konsole...
______________________________ ________________________
no to sobie spierdolili opinie tym i tyle -
Adusia
super klimat, boska atmosfera:P muza luxxxx; ) nawet ochroniarze spoko:P -
Łukasz
Witam wszystkich bardzo serdecznie , iż jest to mój 1 post na tym jak zauważyłem zacnym forum :)
Energy 2000 słucham juz na radioparty.pl od ponad 2 lat; ) , a na lokaliku jest juz rok :D , zawsze chciałem pojechac do energy iz jestem z wroclawia a mam szwagra w kalwarii to nie daleko E2K , I stąd moje pytanie , niedługo będe tam jechal (do szwagra i siostry) i chcialbym się Ciebie Bolek zapytać czy wpuszczą mnie gdyż urodzilem sie w grudniu 1993? -
Łukasz-Piotr-Sochocki
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Przytkowice
- Załóż własne grono tematyczne