Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • j

a więc, zostałem moderatorem tego grona :) od dziś będą obowiązywać pewne zasady :

1. Staramy się nie tworzyć nowych tematów, szczególnie, gdy szukamy jakiejś piosenki, korzystamy z tematów przyklejonych na górze strony.
    2.Jeśli w poście co drugie słowo będzie zawierało karygodny błąd ortograficzny, post kasuję
    3.Jeśli post NIC A NIC nie wkłada do tematu, kasuję.

Gdy ktoś złamie te proste zasady więcej niż 3/4 razy, (to juz musi byc dziecko neo), zostaje usuniety z grona.

Pozdrawiam
  • j

z racji ze chce przedstawiac klub jako kulturalne miejsce a nie skupisko dzieci neo, kazdy post w tym stylu jest kasowany
  • j

Za tworzenie beznadziejnych tematow w stylu "Szukam Manieczki mp3" "Kto lubi wodzireja z Pcimia Dolnego" i tym podobne ban bez ostrzezenia
  • j

Mamy nowych moderatorow, w razie problemow z nimi pisac do mnie. elo
  • Anonim

i podajemy po JEDNYM utworze, a nie całe 'track listy'..
  • Anonim

I oczywiście na tym Gronie ma obowiązywać pełna kultura. Wszelkie przejawy chamstwa będą karane banem :P
  • Anonim

Pragnę ogłosić, iż mamy już Trójce Moderatorską :) więc jest więcej głów co będą Was pilnować ; ]

~pozdrawiam, i przypominam o przestrzeganiu regulaminu ; )~
  • Anonim

chciałem dodać jeszcze jedną i istotną zasadze:
    ~~ Krytykowanie gustów muzycznych innych gronowiczów, będzie karalne.. BANicją z grona ~~
| |

Klub istnieje nie przerwanie od 1992 roku (wcześniej pod nazwą Holiday Disco).W 1999 został przep...

Fotki

Miejsca grona (1)