- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
-
::
-
Anonim
-
-
j
-
Skyzzer
ty kajtek tak sie madzrzysz a ty chociaz byles bo watpie ja nie bylem i sie nie chwale -
Anonim
-
Anonim
ja byłem. było tak: masa spigulonych i pokreślonych dresoli. Co chwile ktos chcial sie napierdalac az strach bylo podniesc na chwile wzrok. muzyka miazdzaca zwoje mozgowe i brak transportu z powrotem. never again! -
Anonim
Byłeś w piątek? Błąd :P
W soboty nie ma tak dużo dresiarni i napigulonych jazdowiczów :) -
Anonim
>franeK napisał
>ja byłem. było tak: masa spigulonych i pokreślonych
>dresoli.
w takim razie dlaczego wybrałeś się w piątek???
>Co chwile ktos chcial sie napierdalac az strach
>bylo podniesc na chwile wzrok.
heh akrat tu się mylisz ochrona w Energy jest na najwyższym pozioie tak więc nie ma czego się obawiać.
>muzyka miazdzaca zwojemozgowe
coż....
>i brak transportu z powrotem.
o tym się myśli wcześniej...nie wiem skąd sie Panicz urwał
-
Anonim
A ja mam szanse być w energy; p 1 lipca na junior party; ] tylko transport... -
Anonim
brak transportu nie zdziwilby mnie gdyby mi wczesniej kolezanka nie powiedziala ze jezdzi autobus nocny. okazalo sie ze owszem jest tak tylko trzeba na niego czekac 4 h; ] ochrona moze i na najwyzszym poziomie ale zanim zdazyliby zainterweniowac to mialbym juz prawdopodobnie zlamany nos. Owszem bylem w piatek.a co do muzyki to kwestia gustu. pracuje teraz w jednym z krakowskich klubow jako barman i wczoraj mielismy impreze psytranceowa i bylo bardzo milo. co kto lubi. Jezeli mnie ktos przekona ze w tygodniu warto jechac do nrg zeby sie dobrze bawic bez koniecznosci ciaglego stresu ze dostanie sie w pape i ogladania nacpanych amfetaminia dzieci to ja pojade jeszcze raz. -
Anonim
-
Anonim
>franeK napisał
>brak transportu nie zdziwilby mnie gdyby mi wczesniej
>kolezanka nie powiedziala ze jezdzi autobus nocny okazalo
>sie ze owszem jest tak tylko trzeba na niego czekac 4 h; ]
gdybys odwiedził strone energy to byś wiedziła że busy po imprezie sa narazie zawieszone:)
>ochrona moze i na najwyzszym poziomie ale zanim zdazyliby
>zainterweniowac to mialbym juz prawdopodobnie zlamany nos.
ok. nie sprzeczam się, w każdym wynajmujemy ze znajomymi loze kolo której zawsze stoi ochrona.
>Owszem bylem w piatek.a co do muzyki to kwestia gustu.
tak
>pracuje teraz w jednym z krakowskich klubow jako barman i
>wczoraj mielismy impreze psytranceowa i bylo bardzo milo. co
>kto lubi.
rynek to nie energy, inni ludzie etc.
>Jezeli mnie ktos przekona ze w tygodniu warto
>jechac do nrg zeby sie dobrze bawic bez koniecznosci
>ciaglego stresu ze dostanie sie w pape i ogladania nacpanych
>amfetaminia dzieci to ja pojade jeszcze raz.
ja sie zawsze bawie, gdyz jade potanczyc i tylko w tym celu tak wiec nie patrze na ludzi ktorzy m,nie otaczaja, cpa jego sprawa, siebie niszczy. ja sie bawie a inni niech robia co chca:)
proponuje jechac zgrana ekipa z która sie bedziesz swietnie bawił, a wtedy nic nie zepsuje Ci imprezy
pozdrawiam
-
Anonim
ech no nie bede Wam tu marudzil bo i tak nie lubie takiej muzyki a w sobote z tego co wiem to jest tak samo jak w piatek.w kazdym razie zapraszam do off centrum na wielopolu na dobre imprezy. info w necie albo na gronie kitsh'u.pzdr -
KoZi
-
j
>Hali napisał
>A ja mam szanse być w energy; p 1 lipca na junior party; ]
>tylko transport...
sa szczegoly jakies?; / -
Anonim
ZAPRASZAM DO GRONA TEMATYCZNEGO RADIA PARTY KTÓRE PO CZĘŚCI WSPÓŁPRACJE Z KLUBEM ENERGY 2000 DO GRONA TEMATYCZNEGO MOŻNA DOŁĄCZYĆ PRZEZ MÓJ PROFIL -
Anonim
>Jajcys^RP napisał
>>Hali napisał
>>A ja mam szanse być w energy; p 1 lipca na junior party
>;]
>>tylko transport...
>
>sa szczegoly jakies?; /
Szczegóły... hmm... narazie tylko mi wiadomo że od 16-20 lub 16-21 to wszystko narazie... ale jak będę coś wiedział więcej to napisze -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Przytkowice
- Załóż własne grono tematyczne