-
Ania Nowacka
-
Kasia
Hmm..ja znam tam kilka osób, ale tylko z imienia; ) O nazwiska się jeszcze nie pytałam; ) Ogólnie, przesympatyczni ludzie; )
A o co chodzi? -
Ania Nowacka
-
Kasia
Uuu... kasjera Mariusza akurat nie znam..;) Tak jak i nie znam kasjera Bartosza, a byłoby miło go poznać :D -
-
Ania Nowacka
aaa tak... Bartosza kojarze, dał numer mojej kumpeli ale ona go nie przyjęła, bo widać po nim, że podrywa wszystkie laski... -
Kasia
Przyznaję, nawijkę ma jak rzadko kto; ) W ogóle..tam w empiku,to sami słodcy faceci pracują :D jak nie w ten,to w inny sposób maja swój urok :D Często na przystanku słyszę nawet relacje innych, postronnych dziewczyn o nich; ) z czym się zgadzam- zacna ekipa, dziewczyny też w porządku, pogadają, pośmieją się,przyjmują wszystko na luzie...
Żałuje, ze nie mogę pomóc jeśli chodzi o Mariusza..;) Ale, nic nie szkodzi, by przypuscić szturm i się dowiedzieć conieco .. taki wywiad środowiskowy, atak na empik,albo coś jeśli chcesz :D :D :D -
Ania Nowacka
W sumie ja tylko Mariusza zauważam; p no i bartosza, bo zagaduje. Może by Ci sie udało zdobyć namiary na kogoś stamtąd i wtedy ten ktoś pomógłby mi zdobyć namiary na Mariusza :P
Jestem z Bytomia, mam kawałek drogi do tego empiku dlatego nie bywam tam za często. No ale może Tobie się uda; p