EMPIK [734]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ania Nowacka

Zna ktoś ekipe z Empiku w Katowicach w Supersamie?
  • Kasia

Hmm..ja znam tam kilka osób, ale tylko z imienia; ) O nazwiska się jeszcze nie pytałam; ) Ogólnie, przesympatyczni ludzie; )
    A o co chodzi?
  • Ania Nowacka

Chodzi o kasjera Mariusza;p
  • Kasia

Uuu... kasjera Mariusza akurat nie znam..;) Tak jak i nie znam kasjera Bartosza, a byłoby miło go poznać :D
  • Ania Nowacka

aaa tak... Bartosza kojarze, dał numer mojej kumpeli ale ona go nie przyjęła, bo widać po nim, że podrywa wszystkie laski...
  • Kasia

Przyznaję, nawijkę ma jak rzadko kto; ) W ogóle..tam w empiku,to sami słodcy faceci pracują :D jak nie w ten,to w inny sposób maja swój urok :D Często na przystanku słyszę nawet relacje innych, postronnych dziewczyn o nich; ) z czym się zgadzam- zacna ekipa, dziewczyny też w porządku, pogadają, pośmieją się,przyjmują wszystko na luzie...

Żałuje, ze nie mogę pomóc jeśli chodzi o Mariusza..;) Ale, nic nie szkodzi, by przypuscić szturm i się dowiedzieć conieco .. taki wywiad środowiskowy, atak na empik,albo coś jeśli chcesz :D :D :D
  • Ania Nowacka

W sumie ja tylko Mariusza zauważam; p no i bartosza, bo zagaduje. Może by Ci sie udało zdobyć namiary na kogoś stamtąd i wtedy ten ktoś pomógłby mi zdobyć namiary na Mariusza :P
    Jestem z Bytomia, mam kawałek drogi do tego empiku dlatego nie bywam tam za często. No ale może Tobie się uda; p
| |

Empik "NIEpełna kultura"

Fotki

Miejsca grona (4)