-
Anonim
i jak kllienci, zszokowani?
przeciez to idiotyczny pomysl... wrecz szkodliwy. Kto to wymyslil? -
półwiosiek
-
Anonim
"Pan X kupuje gazetę oraz papierosy. Nie ma gotówki, więc za swe zakupy płaci kartą. Po tych szybkich zakupach słyszy od kasjera "Do widzenia panie Jacku!".
kto to pisal? macie papierosy???? -
ʗ'hατٱflαττ™
>Willey napisał
>i jak kllienci, zszokowani?
>
>przeciez to idiotyczny pomysl... wrecz szkodliwy. Kto to
>wymyslil?
Rychu wstał któregoś poranka i tak sobie postanowił.
nowy świat był salonem testowym już dawno, do reszty salonów wprowadzili to dopiero teraz? -
-
półwiosiek
http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542... sprawa jest nagłaśniana -
Tomek
Nie ważne kto to wymyślił, ważne że trzeba teraz tak robić. A jak nie - cóż, droga wolna. Najlepiej zrobić sobie mały rachunek sumienia i wybrać, co dla kogo jest ważniejsze; ). Jeśli chce się zostać, trzeba przywyknąć, tyle. -
Dhante
-
Tomek
Heh dlatego może czasem lepiej samemu myśleć i wiedzieć kiedy na prawdę jest sens a kiedy nie powiedzieć po imieniu. Wyczuć że ktoś już ma ochotę się na Nas na kasie wyżyć nie jest trudno.
Co do akcji - dziś miałem dosyć zabwną. Po wypowiedzeniu imienia klientka jakieś 10 sekund na mnie się patrzyła, po czym spytała się skąd znam jej imię i czy się nie znamy? :P. Zazwyczaj kończy się dobrze, czasem zabawnie lecz wg mnie trzeba samemu też czasem domyślić się kiedy wolno, a kiedy nie; ). -
Mickey.
-
Kuba
-
Anonim
Ale to dotyczy tylko zaplaty karta kredytowa?
to jakis obled. Powinno sie pytac kazdego: jak pani/pan ma na imie??? A potem Pani Genowefo, papieroski dla Pani zapakowac, czy do kieszonki pani wlozy? :DD -
Kuba
kredytową, albo płatniczą zwykłą, złotą, srebrną i niebieską, jak ktoś będzie chciał zapłacić biletem imiennym to... no tak obłęd. -
Anonim
a mnie dziś klientka powiedziała "dzień dobry pani Małgosiu". :x
tak trochę w drugą stronę. :P -
Tomek
-
Anonim
>Tomek napisał
>I jak się z tym czujesz? Może zgłoś skargę? :P
A ja jak przyjde cos kupic na nowy swiat, to bede od razu Tomku do ciebie walil :-) mam nadzieje, ze sie nie obrazita -
Tomek
Przeżyjemy, ale musisz się śpieszyć, bo nie wiem czy długo zabawię na NŚ... Swoją drogą po imieniu do tej pory zwracały się do mnie tylko uprzejme osoby, więc czemu nie?; ) -
JumpinJesus
boże... mam zamiar w dalszym ciągu sabotować empik.
za takie właśnie popierdolone pomysły. i za zestaw komunijny ps3 (respekt) -
Anonim
>Tomek napisał
>I jak się z tym czujesz? Może zgłoś skargę? :P
już zrobiłam tej pani awanturę! -
Tomek
>★em napisała:
>>Tomek napisał
>>I jak się z tym czujesz? Może zgłoś skargę? :P
>
>już zrobiłam tej pani awanturę!
Jak oni tak Nam, to i my im :D -
An
Ja powiem tak, Jestem przeciwna, zresztą jak większość. Wymuszanie tego na pracownikach uważam, za deptaniem po kulturze osobistej oraz, wychowaniu wyniesionemu z domu rodzinnego( przynajmniej mojego). I nie zdziwię się , jak w końcu jakiś klient zrobi taką awanturę, że może się nasza firma opamięta ....