-
Asiunia
ano zmieni sie na lepsze bo wtedy wszystki chetnych do zwiazku zwolnia, dla mnie pomysl nietrafiony!!!! -
Annia
>:) napisała:
>A ja tam bylabym ostrozna co do pakowania sie w ten
>zwiazek... dużo rzeczy jest zastanawiajacych... choc
>niczego nie neguje...
e tam, mi się wydaje że to ogromna szansa i fajna sprawa. Co Cię tak strasznie zastanawia; ))?
Pewnie inaczej byś mówiła, gdyby w Blue nadal dowodziła nasza ukochana dyr.
>Ciepła napisała:
>ano zmieni sie na lepsze bo wtedy wszystki chetnych do
>zwiazku zwolnia, dla mnie pomysl nietrafiony!!!!
Nie znam się na tym, ale słyszałam, że lista osób nalezących do takiego związku nie musi być jawna z wyjątkiem założyciela.
Ale to pytanie do Julii... jak to z tym jest?
-
Anonim
Wlasnie Pani "Julio". Moze wlasciewie sie dowiemy kim tak naprawde Pani jest, bo w empiku nikt taki nie pracuje. Wydaje sie pani bardzo odwazna osoba, a tu takie klamstwo? Zmiania imienia i nazwiska???? -
Anonim
ja wam mowie niniejszym
ze to pewnikiem
ze skutkiem mniejszym,
kto jest Empiku dyrektorem lub kierownikiem,
prowadzi czaildisz prowokejszyn
Podpisano
Jan Kochanowski:) -
-
})i({
no i co z tym związkiem?
bo za późno dotarłam do netu i nie poszłam na spotkanie
coś już wiadomo?
coś się zaczyna? -
Hermann
witam ludzie epmpiku jestem z was naprawde dumny ze jeszcze zostalo troche ducha walki w ludziach, dzwonil do mnie czlowiek z zwiazkow zawodowych i poinformowal mnie ze jest chcec, a to ze bylem kiedys jednym z zalozycieli zwiazkow kontaktowal sie ze mna, postaram sie zebrac stara ekipe ludzi ktora zalozyla ow zwiazek w empiku i jesli bede mial taka mozliwosc pomoge, na dana chwile jestem umowiony z tym panem na jutro na telefon. -
Anonim
-
Hermann
spoko jak zakladalismy zwiazek z calej sieci bylo nas 8 osob ale to byly inne czasy pozniej bylo tak ze nikt nie chcial sie do nas odzywac z empiku, ale oplacilo sie bo pozniej wszystkie aneksy do umow przechodzily najpierw przez nas wiec nie traccie ducha walki a ja postaram sie wam jakos pomoc, ołrajt -
-=Wi$niowY=-
-
Anonim
-
Hermann
no i dobrze niech sie nie ujawnia do chwili az zwiazek powstanie przeciez to empik -
Edward Głębocki
Cześć Edek - ten nowy co wykastrowali mój temat o związku w empiku. Nie wiedziałem, że czuwa nad Wami CENZUUUUURA!!!!
Cieszę sie z waszej dyskusji o potrzebie lub nie zorganizowania się w związek. Sami widzicie jakie pomysły mają dyrektorzy aby orać w Was dla własnej przyjemności.
kontakt telefoniczny podawałem niektórzy maja moją komórkę.
Strach dyrekcji o to, że będą własne pomysły wdrażać bez dodatkowej zapłaty- mogą stworzyć tez związek i poprosić właściciela o nadgodziny.
Jestem do dyspozycji w sprawach powołania rad pracowniczych,
bez zgody zwiazku nie może powstać taka rada. Więcej osobiście
w każdy drugi poniedziałek o 8 30 w znanym miejscu.
Cześć, dzięki. -
Edward Głębocki
W sprawie zorganizowania sie w związek sprawa nadal aktualna, Region Mazowsze popczynił pewne działania.Zainteresowanym pracownikom Empików Warszawy zapewniamy pełną dyskrecję, sprawy Państwa będzie prowadził prawnik RM. Sprawy jednak należą do Państwa decyzji- odwagi wszystkich was nie zwolnią, bo kto będzie tyrał, łapał nadgodziny bez zapłaty,
tworzył markę firmy i wypracowywał zyski pracodawcy i promujących sie artystów. Naiwni sądzą, że polepszy się Państwu w 2008 roku.
W nowym 2008 rokużyczę wszystkim pracownikom dużo zdrowia, nawiazania koleżeńskich i przyjacielskich znajomości, wytrwałej walki o godne warunki pracy i płacy i wytrwałości na stres. Pogody ducha w 2008 roku życzy Edward Region Mazowsze. -
Wojteq
Zastanawia mnie, dlaczego tak ważny wątek leży odłogiem? przecież utworzenie takiego związku pomogło by nam walczyć o większą pensje i swoje prawa - z których egzekwowaniem na codzień jest kiepsko, zwłaszcza gdy swoich racji broni się w pojedynkę.
Nie rozumiem was ludzie? Za przepracowanie 130h w miesiącu dostajemy 900zł i wam to pasuje? Przecież teraz nawet sprzątaczka nie wzięła by roboty za taką kasę!
Wiem że są różne "ZA" i "PRZECIW" ale dajcie spokój ile można? Jeśli nic się nie zmieni to szefostwo będzie miało nas w dupie w nieskończoność. -
Przemek
-
Wojteq
Nawet jak by cię wylali, co wielką katastrofą dla ciebie nie będzie - będziesz miał poczucie że odszedłeś z firmy jako bohater!
Ten który walczył o dobro swoje i innych współpracowników i nie poddał się nawet pod groźbą zwolnienia z pracy, a legendy o twoich dokonaniach będą krążyć po salonach przekazywane z pokolenia na pokolenie.
p.s.
Naprawdę uważasz że nie warto zaryzykować utraty tej wielce intratnej posady sprzedawcy, w słusznej sprawie :D ?? -
Jolka
ostatnio ten teamt znow byl poruszany na intranecie, czy nie mielismy wszyscy wziac wolne w jakis konkretny dzien? (o ile ktos caly zcas pracuje w empiku/)