-
Anonim
Na tym wątku możecie pisać o tym jakiego zakupu dokonaliście ostatnio w empiku:*
Ja np.kupiłam sobie ostatnio pamiętnik z kawą late na okładce i dla mojej siostry jakiegoś teekena na PS2 -
nicker
-
Agencja Interaktywna A2E
-
})i({
może poszukajmy topic w stylu: "co ostatnio ukradłem w empiku", to znajdzie się zaginiony towar?
:D -
-
Młody
> może poszukajmy topic w stylu: "co ostatnio ukradłem w empiku", to znajdzie się zaginiony towar? :D
w takim razie szukam dużych ilości Harrego Pottera na DVD :D -
Wojteq
Ja sobie kupiłem ostatnio ciasteczko (jak to ja je lubie nazywać) - Srutku "Tutku" za 0,99zł (bez grosza) i się zawiodłem bo to zwykły cherbatnik z nutellą w środku. Potem widziałem jeszcze to w Społem za 0,79zł ale to już inna historia. :D -
})i({
-
-=Wi$niowY=-
hmm..nestea zimową;) plytki limp bizkit po 15zł:) koncert metallici z san diego na dvd za dwadziescia pare zeta:) -
(L)BOBstein(L)
>Wojteq napisał
>Ja sobie kupiłem ostatnio ciasteczko (jak to ja je lubie
>nazywać) - Srutku "Tutku" za 0,99zł (bez grosza)- CZYLI 0,98?
A ja kupiłem...Fakt...kurwa co za temat do huja...kogo to obchodzi?
-
ʗ'hατٱflαττ™
-
-
Wojteq
>A ja kupiłem...Fakt...kurwa co za temat do huja...kogo to
>obchodzi?
Zakładam że obchodzi chociażby autora tematu, a jak nie masz w sobie nawet krzty poczucia humoru to Turlaj Dropsa; p
-
efka
kolorowe kredki i gumkę recepturkę - dorzuciła swe ironiczne zdanie efka, brzydząc się jednocześnie tego, iż bierze udział w tak miałkiej dyskusji -
Agencja Interaktywna A2E
>Wojteq ha scritto
>>A ja kupiłem...Fakt...kurwa co za temat do huja...kogo to
>>obchodzi?
> Zakładam że obchodzi chociażby autora tematu, a jak nie
>masz w sobie nawet krzty poczucia humoru to Turlaj Dropsa
>;p
>
>
jakby zaczął tu jakieś swoje strony www reklamować - co nazywa sie spamem - to też byś bronił autora tematu?
-
(L)BOBstein(L)
> Zakładam że obchodzi chociażby autora tematu, a jak nie
>masz w sobie nawet krzty poczucia humoru to Turlaj Dropsa
>;p
>
>
Co ma poczucie humoru do bezsensu tematu?
Uważasz że jest on śmieszny?
Jakoś wiekszość osób raczej poważnie się wypowiada...
-
Wojteq
Tak uważam że jest śmieszny choćby ze względu na jego bezsensowność, zresztą co ma do rzeczy moje zdanie nie ja założyłem ten temat nie interesuje mnie jak to się rozwinie.
I'm just trying to play along. -
Monika
-
})i({
-
sheeva
Ja sobie tylko fajki kupuję, i to jak mnie przyciśnie i nie chcę mi się do InMedio iść. Wystarczy, że pracuję w tym klopie... -
Anonim
ostatni moj zakup w empiku...co prawda dawno troche juz dokonany...to brelok krewniaka z moja grupa krwi b rh- ...