-
Anonim
A my juz mamy koniec rocku!!! I cholerny poskoj na dwa miesiace:P
A wy sie meczcie na sesji drodzy absolwenci:] -
ciach
czlowieku! 2 miesiace wakacji - co to jest! jak bedziesz studentem to 2 miesiace bedziesz sie uczyl, a reszte roku balowal :D -
Anonim
-
Anonim
-
-
ciach
-
Anonim
czemu malej wiary od razu:] Wiem po prsotu jakie sa realia tam gdzie chce isc:] -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
filthy &gorgeous
dupa nie wątek. mało ciekawe grono. o! ponarzekam tu na brak sil witalnych, zero zdolnosci tworczych. co ta szkola bez nas zrobi?? no co?
-
Anonim
-
Anonim
jak juz ms. zasilila szeregi grona swa skromna osoba to niech nie narzeka wlasnie tylko pisze :>
gadac kazdy moze... :> -
Anonim
30 rok n.e.: Jezus czyni cud, zamieniając na weselu wodę w wino. Tylko, dlatego impreza nie kończy się obciachem.
Liczba zwolenników Jezusa szybko wzrasta.
625 rok n.e.: Mahomet ogłasza, że alkohol to zło. Europejczycy zastanawiają się, co też muzułmanie będą teraz robić dla zabawy.
711 rok n.e.: Muzułmanie najeżdżają Europę. -
filthy &gorgeous
-
Anonim
mi gierczak nic nie mowił
nie mialem z nim nigdy nic na szczescie :P
4 lata ze zdzisia mialem :P -
Anonim
AAA!!!!! No to normalnie miałeś zdzisiowe przygody.. hehe... (tajna informacja:P ) moja klasa zwie ją Toffik i to do niej pasuje:D:D... a czytaliście tę nową książkę? "O Toffiku, który jeździł koleją":D:D... jest jeszcze film. "Dziewięć i pół Toffika"."D -
Anonim
-
Anonim
a czemu jagiello nie zdobyl malborka ?
no bo nie zdobył :P
jak napisze wspomnienia to na lekcje histy poswiece ze 100 stron; ] -
miki
ech... Lady G vel Lalka Garbi to dopiero nauczycielka... mialem z Tą-Osobą tylko wos przez trzecia klase ale i tak bylo ciekawie :P a na pierwszej lekcji powiedziala ze Tarzan nie istanieje!! a przeciez istnieje...