- 1
- 2
-
Anonim
za goraco za wysoko za pomaranczowo i wogole wszytsko za.. komus sie wogole podoba? -
Anonim
ja bylem w sobote na chwile. chyba gral technociziak. ogolnie to ja nie wiem.. jakos tak bez klimatu jak dla mnie. -
taki miły chłopiec
-
Anonim
-
-
taki miły chłopiec
a widziales klub dla turystow z klimatem?
...ja widzialem :P
to byl klimat dla turystow :P
-
doris
-
taki miły chłopiec
-
Anonim
nie sadze zeby to byl klub robiony dla turystow.
inna sprawa ze turysci moga tam sie pojawiac gromadnie bo blisko rynku i wogle ale imo to nie znaczy ze klub jest dla turystow. poza tym wydaje mi sie ze kluby sa zazwyczaj ogolnie dla ludzi a charakter miejsca [wystroj/muza/ect] sprawia jacy ludzie tam mniej wiecej przychodza. predzej bym powiedzial ze tak dyskotekowo jest niz ze dla turystow; p -
taki miły chłopiec
no to sie rozumiemy...uzylem takiego skrotu myslowego...dyskoteka mi sie jakos tak z turystami kojarzy; ) -
Anonim
-
Khosis
no nie wiem.
to był pierwszy weekend tego klubu.
w piątek - nie wierzę, że byli turyści bo były zaproszenia rozprowadzane raczej metodą krewnych i znajomych królika...
w sobotę - still, nie żeby była jakaś reklama na mieście... poza tym byłem chwilę w sobotę i jakoś nie słyszałem nikogo bredzącego w języku innym niż nasz ojczysty...
therefore - były same Polaczki... no i skończyło się na (jak to ktoś trafnie określił) epsilonie w centrum miasta... -
Anonim
hmm w piatek bylo multum obcokrajowcow. przynajmniej przez te 5min ktore udalo mi sie tam wytrzymac. metoda zaproszen sie nie sprawdzala, bo jakas grupka przed nami weszla bez, wiec nie sadze, by jakikolwiek obcokrajowiec mial problemy z wejsciem; ) -
niejaka_monia
-
doris
>taki mały chłopiec napisał
>no ja mysle ze pojedziesz z nimi tam jutro; ) :)
i odjadę; ]
-
Anonim
-
Khosis
wczoraj podobno puchy straszne były.... standard.... bez pomysłu knajpa to tłumy tylko na otwarciu no i może imprezie dzień po; ) -
Anonim
prosze zauwazyc, ze miejsce to nie ma jeszcze zadnej reklamy typu chocby szyld czy jakis neon, na miescie nie rozdaje sie ulotek.. tylko kilka forum internetowych i plakaty.
bez pomyslu w sensie, ze co? zastrzezenia jakies co do muzy? bookingow? jak na razie bylo ich nie wiele a wszystkie dosyc ciekawe, wiec nie narzekac.
wystroj jest jaki jest ale de gustibus non disputandum est ja tam nie narzekam, ze jest "za wysoko" albo "za jasno".. swiatlo zgasic mozna w kazdej chwili to akurat nie problem, zreszta "epsilonowe" swiatla zostana niedlugo zamienione na inny i bardziej przydatny sprzet. a to, ze klub jest ladny to akurat in plus moim zdaniem
plany bookingowe sa dobre, na muzyke narzekac raczej nie bedzie mozna.
Smieszne jest troche podejscie ludkow, ktorzy widzac ludzi bedacych na otwarciu i oceniajac kilka technicznych elementow porownuja to do ulicy szewskiej..
ja to jestem jakis dziwny jednak i dla mnie w klubie liczy sie muzyka :)
noo i prosze wziasc pod uwage, ze teraz sa wakacje i ogolnie wszedzie mniej ludzi sie bawi niz zwykle.. taki okres przejsciowy, wszystkich niezadowolonych zapraszam we wrzesniu jak juz wszystko sie zdazy dograc odpowiednio :)
pozdrawiam -
Anonim
1. wziaC nie wziasc
2. na dole rdza na gorze wysypisko z tylu tajemniczy ogrod .. cudownie:D
3. ladnie to tam nie jest
4. miejsce tworza ludzie i muza, poczatek malo obiecujacy -
twoja bajka
haha oj malo. proponuje dodac boazerie wtedy na pewno wszystkim sie spodoba. -
Anonim
>O(+-- napisała:
>1. wziaC nie wziasc
:) dziekuje, zapamietam
>2. na dole rdza na gorze wysypisko z tylu tajemniczy ogrod
>.. cudownie:D
noo i jeszcze pergamin, ta kawiarnia na dole i bledne, astart, czekolada po drugiej stronie ulicy.. i co to ma do rzeczy bo chyba nie rozumiem :) nawet nazwy sie nie podobaja? :>
>3. ladnie to tam nie jest
kwestia gustu.. a gdzie wedlug Ciebie jest ladnie? bo jak dla mnie np w piano rouge albo cynamonie..
>4. miejsce tworza ludzie i muza, poczatek malo obiecujacy
pod wzgledem ludzi czy muzy? i czy bylas kiedys na jakimkolwiek otwarciu klubu, ktore by Ci sie spodobalo pod kazdym wzgledem ? :)
niby pokolenie takie nowoczesne a nadal wszystko zle, niedobrze, chujowo.. poczekajcie az wszystko ruszy tak jak ma byc i wtedy oceniajcie
- 1
- 2