Club (E)kwador MANIECZKI [2275]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Eve

heh wszystkiego da się słuchać,ale przy dicho polu takiej wiejskiej przytupówie najlepiej się człowiek wybawi.Przecież na weselu Manieczek nie puszczą;))))
  • ..::dj cocaine::..

dicko polo lobi karzdy ale i sie wstydza
  • .Silence.

Wydaje mi sie że nie każdy! KAżDY to powinien mówić za siebie a nie wszystkich;]
  • Kasia

Disco polo jest okej!!!
    cliver- pokaż jak się kręcisz...
  • Anonim

disco polo jest fajne:):P
  • Anonim

jak juz disco to z lat '90 :D voyager
  • ***Martusia***

disco polo jest zajebiste:) najlepiej przy disco się bawić na weselu hehe:) ja polecam Effect - Adam i Ewa
  • Pan Szpak Dominik

Jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • J

W Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóre. Razemmmmmmmmmmm...

Kocham ten Kawałek..

I jak koleżanka wyżej JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAzd a
  • Pan Szpak Dominik

jest na maxa wkręcający! gitara normalnie. buziaki wariacik!
  • J

Ejj Fajna jestesś....
    Moze pojdziemy razem na jakąs bibke czy melanzyk
    ?? Wariatko
  • Pan Szpak Dominik

Ty też jesteś niezły :* może na priv? Zaprosisz mnie do znajomych? :* :* :* hihi
  • J

Już Cię zapraszam... Pogadamy na Privie Kociaku...
    Już do Ciebie lece w rytmie Clivera....
  • Pan Szpak Dominik

Chodź kochanie daj mi siebie, a poczujesz sie jak w niebie- Cliver rządzi.Wymiata, hihi. a Ty zwracarz uwage na wygląt dziewczyny? co sie dla Ciebie liczy najlepiej?
  • J

Ja najbardziej lubie jak sie fajnie rusza i jest mątra to pszedewszyskim.. Lubie niesłe wariatki hehe kurna i dobrą muze... Pozdro mała
  • Pan Szpak Dominik

hiehie. to jestesmy dla siebie stwożeni. bo ja jestem tzn moi znjaomi mowia, ze czasem krejzol, hehe, wiem, glupie slowo, ale mowia ze pasuje do mnie bardzo. Ty chyba szalony... wg mnie najwazniejsze to patrzec na zycie przez rozowe oksy. a Ty uwazarz tez?
  • J

Ja mysle, ze uważam noo że fajne dyskoteki z ładną dziewczynom takom jak ty sa ekstra. bardzo chcialbym sie z toba spotkac.. nawet jutro bo bardzo fajnie piszesz i sluchamy podbnej muzy i jestes bardzo ladna i lubie cie no i tez tak uwazam jak ty, tak sam
  • Anonim

^^ eee... Tego typu dyskusje to w innym gronie.
  • Rychu

>L.I.L.Y. napisała:
    >^^ eee... Tego typu dyskusje to w innym gronie.

dobrze mówisz
  • Grześ .......

Nie wszystkie piosenki disco polo są fajne,ale dużo jest dobry,i mają coś w sobie,szczególnie starsze kawałki z końcówki lat 90tych,ja wole disco polo niż hip hop,ale nawiasem mówiąc słucham wszystkiego po trochu,a na disco polo szczególnie jest czas i miejsce w sezon wiosenno letnim,tak od maja;-) i wtedy lubię po ta muzykę sięgać:-) Po Np..Boys,Kramer,Akcent,Toples, Milano,Skaner itd:-) ważne by poprawić sobie Humor:-) Pozdrawiam:-)