-
darkraver
niestety tak, ale w takich miejscach zwłaszcza. Takie kluby to idealne miejsca dla takich ludzi, można sie pokazać, naćpać, muzyczka prosta z tandetnymi melodyjkami i cukierkowym wokalem to właśnie tacy ludzie lubią. przez te pare lat tyko takich spotykałem. Teraz gram Hardcore elektroniczny i na imprezy na których gram przychodzą ludzie ambitni mający własny styl i poglądy,biorący narkotyki z umiarem żeby wyostrzyć swoje zmysły a nie otumanić. -
αgα.
i znowu nie moge się zgodzić. Mi się bardzo podoba ta nuta-a jeszcze nigdy w życi nie brałam żadnego kur*****. nawet zioło odpada. i jak narazie nie mam takiego zamiaru. Widzisz, jednak nie należe do 'takich ludzi' mimo że słucham tego czego słucham. Tak więc nie mów, że wszyscy.; ) -
-
darkraver
a na tym forum to same wyjątki....ale spoko nie przecze że sie zdarzają......ale np hazel - weź pigółkę itp....i ludzie dla których dj hazel to techno to dla mnie intelektualny kanałi aż mi sie źle robi że przez takich ludzi słowo "techno" sie w muzyce kojarzy jak w polityce andrzej lepper. Otóż na mańkach leci stupid house , klubb house i euro trance lub też epic trance. NIE techno. a ilość ludzi którzy tak nie uważają potwierdza to że do takich miejsc chodzą debile( w większośći oczywiście) -
-
αgα.
hmm.. może jest w tym troszke prawdy. Ale i tak nie zmienie zdania co do Manieczek. A Weź pigułkę to jeden z moich ulubionych kawałków. a i ja wcale nie uważam, że Manieczki to Techno. Szanuje prawdziwe Techno i ludzi, którzy go słuchają, ale jednak wole ten 'stupid hause' (jak zostało to określone).; ) Po prostu przy tej nucie można się dobrze bawić.; ] -
darkraver
Brawo!!! Takich ludzi szanuje!! jesteś pierwsza na tym gronie co sie przyznaje do tego czego słucha -
darkraver
http://youtube.com/watch?v=u5Nsw4Th...
i wszystko jasne
http://youtube.com/watch?v=P_4mgoRV...
wixa culture made in poland -
αgα.
>darkraver napisał
>Brawo!!! Takich ludzi szanuje!! jesteś pierwsza na tym
>gronie co sie przyznaje do tego czego słucha
Czy chodzi Ci o określenie 'stupid hause'?? Ja nie nazwałabym tego takimi słowami. A na pytanie dlaczego go użyłam, odpowiedź jest prosta: abyś wiedział o co mi chodzi.; ) Małe sprostowanie z mojej strony: słucham takiej muzyki jaka mi się aktualnie podoba (były różne). I nie będe się przejmować tym, że np. Tobie czy innym się ona nie podoba.; ]
Co do linków: 1 filmik/kawałek nie podoba mi się w ogóle.
a 2. hmm. trudno to określić. Nie zniżyłabym się do poziomu tego kolesia. I jeszcze to do neta wrzucać. Żall. (nie lubie tego określenia;/) -
Anonim
-
Rave ॐ
Dobra nie ma się co kłócić po szkoda czasu tylko słuchac muzyki ...
Przy okazji zapraszam na cos dziwnego :)
"If you are a true raver!
You love the secret partys going on in the middle of no where.
You absolutly live for loud music and crazy semi-tribal dancing.
You just cant wait till you get a new text message for a rave!”
W klubie M25 w piatek 13.06.2008
ul. Mińska 25 Warszawa
start 21:00
wjazd 15pln
Line Up
Main Stage - Hosting Raveart
21:00 - 0:00
Rozgrzewka, Na Zdrowie !:) i kończymy ten dziwny dzień jakim jest Friday The 13th
Przy Vinylach
DJ Fatum, DJ Extase, DJ Epidemic i inni goście ...
12:00 - 1:30 zaczynamy doświadczenie :)
Radical Audio Visual Experience
Live Akt by Commendarek & Lord Raver
http://www.myspace.com/wladyslawgud...
1:30 - 3:00
Radical - DJ Epidemic wymiata na trzech adapterach... czad :)
3:00 - 6:00
Audio - Dj Fatum zaprezentuje w swoim secie produkcje czołowych artystów Q-dance których po wakacjach będziemy mogli posłuchac live na naszych cyklicznych imprezach w super klimatycznych wnetrzach świątyni muzyki M25
mesage .....Fly to Orbit M25 - "In elektro we trust"....
Visual - Film z jednej z największych cyklicznych imprez rave Qlimax edycja 2006 dzieki projekcji na dwóch wielkich ścianach i Fatum poczujecie się przez chwilę jak byscie tam byli ....
Experience - hmm... to już wasza decyzja :) i 15 zeta
2nd Stage - Hosting Epidemic
all dj Stars Wars :) Open Stage. Zapraszamy z vinylami zgłoszenia na GG 8059301
Sceneria.
10 kilo Sound Systemu Mocy będzie z nami !!!
140 promieni laserowych we wszystkich kolorach tęczy w obłokach pary ....
... stara fabryka ukaże na swych ścianach obrazy nie z tego świata i czasu...
Weźcie swoje glowsticki i przybywajcie...
.........a doznacie Radical Audio Visual Experience.......
Peace..... Love..... Unity...... Respekt.....
Trance , Hardstyle, Psytrance, Old School ... i jeszcze co tam nam w duszach zagra; )
Let's rave !!!
info: http://grono.net/event/pub/25375/ -
M.B
każda muzyka ma swoją kulturę.Każdy człowiek ma wybór do jakiej kultury należy.I tak można rozróżnić parę zależności:
Manieczki - Kobieta: Róż, Tipsy, Tleniony blond
Facet: Siłownia i kucie dupy żeby być "dużym", fryzura-polonez (czyli amerykański oczywiscie), solarium, żel.
Hardcore - Tu zasadniczo nie ma rozróżnienia miedzy kobietą a facetem. Ma Być czarno i mroczno
Hip-Hop - wiadomo szerokie spodnie, czapeczka założona na "ogóra", blanty i inne joł elo
Powyższy tekst nie został napisany po to żeby kogoś obrazić.Oczywiscie jest to generalizowanie i zdaje sobię sprawę że nie wszyscy muszą tak wyglądać i się zachowywać. To jest mój subiektywny obraz.