-
Anonim
Dj Kris i jego "Sprężynki"...jak to usłyszałem to myslałem, że wywale komputer, wierze i głośniki za okno...Manieczki to chłam, świństwo, poprostu mało ambitna muzyka dla mało ambitnych prostaków... Nienawidze tego gówna...To samo C-Bool...doprowadza mnie do furii...Noemi- In My Dreams...to jest prawdziwe, dobre, stare techno...jeszcze zanim manieczki stały sie takie popularne...Albo Motorocycle- As The Rush Come, A to, co manieczkowy DJ (Drunkenmonkey) zrobił z kawałkiem Calabria to poprostu profanacja!!!! -
Grono.Net
Dj kris dobry Dj:] zapodaje calkiem dobra muze:d przynajmniej jak dla mnie:) bez niego nie odbyl by sie zadne sunrise with ekwador i amsterdam bo to on byl organizatorem tego wszystkiego i on wprowadzil te klimaty do klubu ekwador.. pozdro:] -
˙·٠•●Wozio●•٠·˙
SPRĘŻYNKA JEST DJ HEZELA A NEI KRISa I JAK SIE NEI PODAOBA TO SPADAJ DO LUDIZKÓW CO LUBIĄ LATINO I TYLE A NEI BEDZESZ TU PIERDZIELIŁ GŁUPOTY. DO PODERATORKA ZWRACAM SIE POKASOWAC BYM PROSIŁ TAKIE POSTY I TEMATY ANTYMANIECZKOWE PO TO JESTEŚ TU CO NEI; ):d:d:
-
black@candy
Nasz Gronowladny jest na wyjezdzie ale jak wroci to na pewno odpowiednie posty zostana po usuwne :) Co do Krisa to fakt jego czas przeminoł ale kiedys robił cos !!! a Ty tam co uwazasz sprerzynke za Krisa spadaj z tego grona jak nie umiesz czytac -->MANIECZKI -
-
Anonim
Dziękuje serdecznie za wyprowadzenie mnie z błędu...Ale w piosence, którą ja słuchałem było powiedziane Dj Kris- manieczki, potem jaaaazda i sprężynkiiii i te puste umcyk umcyk... Mam prawo wypowiadać swoje zdanie i nikt mi tego nie zabroni...mam nadzieje, że posty ! BrAzYl!a ! też zostaną "po usuwne" z grona anty manieczki... -
Anonim
I jeszcze jedno do koleżanki ! BrAzYl!a !. Gwarantuje Ci, że umiem, Ty za to chyba nie umiesz pisać:) Pozdrawiam wszystkich manieczkowców:) -
black@candy
Nie reprezenyujesz zadnego szczebla tolerancji ja tam nic do Ciebie nie mam pisz sobie co chcesz ja to przeczytam zaakceptuje i jest spoko , a na gronie anty manieczki czy jakos tak jakos za specialnie sie nie udzielalam i czasem to nie byłam wogole ja ale oki Pozdrawiam Cie Bradzo Goraca :] Ty Kochany nie manieczkowcu :* muahhh..... I nie oceniaj ludzi po tym czego słuchaja a co do mojej pisowni mam cos co sie nazywa Lateralizacja Skrzyzna i to jest tego przyczyna ... :]
-
Anonim
ludzie Dj kris jest DJ'em a nie DJ'em producentem to co sluchacie to sa sety zagrane przez niego w jakims klubie to nie sa kawalki zrobione przez niego a ktos napisale o sprezynce hehehe koleszko slyszales o kims takim jak Dj Hazel? sprezynka jest wlasnie jego kawalkiem i pochodzi z wawy :D -
Anonim
to wyrzucaj ten swoj komputer i chuj nie bedziesz mial na czym pisac tych wszystkich pierdul na tym gronie wypierdalaj man :] -
...
-
Veris
Sienka;*
co tam u was?? ja sobie tak zajrzalam :)
a moze bede wpadac czesciej nie wiem jak ktos chceto to cos napiscie na dole:)
-
Loko
no nie no nie mogę z tym kolesiem wszędzie gdzie wchodzi to piszę że ten kto słucha techno z ekwadoru i.t.d to jest prostacki i głupi:\ co za debil i po co on to pisze?! co ty chcesz udowodnić światu ??? -
Anonim
29.10.05r. Dj.Kris gra w naszym Omenie =D
Ajj...pooramy troszeczke parkiecik =))
Pozdrowionka =)) -
mmarcin
-
♥ Bunia Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Just lolek: To że masz inny gust nie znaczy że musisz odrazu krytykowac manieczki, spręzynki i Dj Krisa! Jak Ci nie pasuje to wypierd... stąd! -
Anonim
-
ღღ ♥♥♥AnIa ::..▓▓
Manieczki - Koks techno|Manieczki - Majorca|MANIECZKI EKWADOR- Orgazm Ekwador, DJ Matys|DJ. Kris Manieczki _ Poznań Malta 2004|DJ MAGIC - Get Down|DJ Tiesto - Adagio for strings---------->rulezzzz -
Anonim
ludzie. czy wy ludzie umiecie mysleć :D
DJ KRIS - były rezydent Klubu EKWADOR - MANIECZKI to jest naprawde zajebisty koles. Ja go cenie, a Dj Hazel, który tylko gada ja ja jaazda itp to jest nikim. Bo Dj Kris zapoczątkował te słowa na iprezach: łapy w góre, odjazd itp. Tego sie tylko uzywa jak impreza sie nie powiodła lub muzyka nie tak idzie. Powiem tak: jestem z Radomia i znam osobiście Dj'a K3, który mnie egzaminował na dj'a. I on doskonale zna takie gwiazdy jak:
C - Bool,
Dj Hazel,
Dj Matys,
itp
I powiem jeszcze tak. Jak by nie było Dj'a Krisa to by nie było Ekwadoru, Sunrise Festival, Amsterdamów i innych wielkich imprez masowych.
Pozdro :) -
marki
-
We Love House Music
Boze jak was czytam t mnie na wymioty zbiera Krzychu teraz gra w clubie Pulsar u Marciniaka a czemu bo sie pokłucił z Bartkiem włascicielem Eko sprezynki to nie jest utwor zadnego z chlopakow z ekipy Ekwadoru tak sobie go przygarnoł mlody Orzechowski :) i tyle zapraszam na 27 stycznia szykuje sie duzo niespodzianek :)