Egurrola Dance Studio [4030]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej :) Ktoś się wybiera na ten obóz ?? Wczoraj jak byłam na zajęciach to już ulotki były i wzięłam.. Bardzo bym chciała pojechać ale muszę sobie znaleźć kogoś do pokoju :D Heh... :)
  • Vanill.

ja nie jade ale jakiś zmiany wprowadzili ze można wybrac albo klasyke albo akro fajnie:] pewnie na letnim też tak bedzie<ok>
  • mar.

a mnie rodzice wypersfadowują w góry na caluteńkie 2 tygodnie... :(:(:( i nawet nie mam jak uczestniczyć choćby w warsztatach w ferie :(:(:(:(:(:(:(
  • Izabela.

Ja jade !! :)
    Juz nie moge sie doczekac; D
  • Anonim

Ja pewnie też pojadę o ile nie wyruszę do Australii. Byłam na letnim obozie więc zimowy pewnie też jest spoko.
  • Dominika

ja jadę... tylko nie wiem jeszcze na który turnus...
  • patricia

turnus jest tylko jeden;) od 9 do 23 lutego; ). no i ja też oczywiście zamierzam jechać;)
  • Dominika

ale mi chodziło też o letni.. a w których grupach jesteście?
  • Izabela.

P10; ]
  • Dominisia

P1, ja też jadę ale na obóz letni...
  • julia

Ja chyba też pojadę :D ja chodze do G8 a tak w ogóle to ja nie widziałam ulotek musze sie rozejrzeć w pon na zajęciach :)
    Fajnie że można wybrać czy akro czy klasyka ale ja nie bede sie mogła zdecydowac buu..
  • patricia

G2. a Ty?
  • Anonim

a ja P1 :)
  • Son-ton

jadę! Luz 2! :D
  • ola.

zapewne pojade...(jazzik i modern jazz:D)
  • Anonim

Ja też jadem....:D:P:P:P:P
  • chinese mercedes

O, i ja, i ja!
  • Maya

I ja!
    Podoba mi sie mozliwosc wyboru klasyka/ akro :D
  • Anonim

O! No to widzę,że dużo osób :) Ja też jadę chyba na pewno; P
  • Anonim

G5... :) ja chyba tez pojade... ale nie jestem jeszcze pewna... ale wszyscy co moga niech jada... bylam w zeszlym roku i jest super... :p
| |

Grona najlepszej szkoły tańca w Polsce czyli... Egurrola Dance Studio.

Fotki

Miejsca grona (5)