-
Anonim
Hej :) Ktoś się wybiera na ten obóz ?? Wczoraj jak byłam na zajęciach to już ulotki były i wzięłam.. Bardzo bym chciała pojechać ale muszę sobie znaleźć kogoś do pokoju :D Heh... :) -
Vanill.
ja nie jade ale jakiś zmiany wprowadzili ze można wybrac albo klasyke albo akro fajnie:] pewnie na letnim też tak bedzie<ok> -
mar.
a mnie rodzice wypersfadowują w góry na caluteńkie 2 tygodnie... :(:(:( i nawet nie mam jak uczestniczyć choćby w warsztatach w ferie :(:(:(:(:(:(:( -
Izabela.
-
-
Anonim
Ja pewnie też pojadę o ile nie wyruszę do Australii. Byłam na letnim obozie więc zimowy pewnie też jest spoko.
-
Dominika
-
patricia
turnus jest tylko jeden;) od 9 do 23 lutego; ). no i ja też oczywiście zamierzam jechać;) -
Dominika
-
Izabela.
-
Dominisia
-
julia
Ja chyba też pojadę :D ja chodze do G8 a tak w ogóle to ja nie widziałam ulotek musze sie rozejrzeć w pon na zajęciach :)
Fajnie że można wybrać czy akro czy klasyka ale ja nie bede sie mogła zdecydowac buu.. -
patricia
-
Anonim
-
Son-ton
-
ola.
-
Anonim
-
chinese mercedes
-
Maya
-
Anonim
-
Anonim
G5... :) ja chyba tez pojade... ale nie jestem jeszcze pewna... ale wszyscy co moga niech jada... bylam w zeszlym roku i jest super... :p