-
Anonim
Jak jest na akrobatyce? Czy moge zaczac chodzic od drugiego semestru bedac poczatkujaca 19-latka?; ) -
Anonim
wlasnie ja tez chcialam sie zapisac :P jedyne co wiem ze zajecia odywaja sie tylko w niedziele :] -
Monika
-
Zakrętka
-
-
Kasia
Zajęcia grupy początkującej są w niedziele o 14. Kosztują 12,50 na jedne. Z tego co wiem każdy może się zapisać, narazie poziom i tak nie jest jakiś bardzo wysoki. Ja osobiście polecam. :) -
Michał
-
Monika
a co tam się robi? rozciąga tak? bo ja bym chciała się zapisać.... :) ale szkoda że tylko niedzielę :( -
Anonim
-
Parties info.
no wlasnie bo tez bym chcial sie zapisac:);> a mozna np na 2 z rzedu przyjsc? w niedziele? -
Monika
no przecież oczywiście że można! :D przecież nikt nie broni przychodzić :) -
Kasia
prowadzi p. Szatan. Przynajmniej tą grupę początkującą. Grupa ma ok. 15 osób. Na początku było 28, a teraz to tak różnie. Czasem przychodzi 10 , a czasem 17, naprawdę nie ma stałej liczby. A na zajęciach jest zarówno rozciąganie jak i inne rzeczy, np gwiazdy czy wychwyty. Generalnie skupiamy się na różnych rzeczach, ale szpagaty też są; ) -
Kasia
>Andrzejek; ) napisał
>no wlasnie bo tez bym chcial sie zapisac:);> a mozna np na 2
>z rzedu przyjsc? w niedziele?
hehe, nie wiem, możesz spróbować :] -
Anonim
to nie trzeba sie zapisywac? tylko jak ktos przyjdzie to bedzie bral udzial :D ?? -
Monika
Chyba tak.... ja to tak zrozumiałam :P
A na innym gronie tematycznym EDS napisali że wszystkie gr mają razem :( -
Monika
-
Anonim
-
Monika
-
K
-
Monika
no tak bo tyle sie placi ale można tez za jedne zajęcia :D
KINGA dasz mi swoje gg na privie?? ^^ -
Parties info.
nie sa razem mi kazali przyjsc na 20.30 w niedziele :PP:)) po feriach pierwsza:)