Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Patogen

Podajcie prosze terminy zaliczenia i pytania z zerowki.
    Ja slyszalem ze termin jest 21.06 o 11 pod kominem ale nie wiem czy to prawda.
    Pozdrawiam
  • Anonim

taak ... 21.06 i 28.06 o 11... pod kominem....
  • ChrustAA

21 i 28 to bankowe terminy ??
  • Anonim

czy ktos wie kiedy sa terminy zaliczen we wrzesniu z maszyn?
  • hahary

Bylem u Kaminskiego w czwartyek i jeszcze termin nie byl ustalony, powiedzial zebysmy ugadali jakis termin miedzy soba i on sie dostosuje.
  • Anonim

takie pytanie z innej beczki, jaką możecie polecić mądrą (ale bez przesadyzmu, taką żeby coś z tego zrozumiecie :)) książkę do tego przedmiotu???
  • ..::Piotrek::..

i pytania jakich można spodziewać się:)
  • Anonim

Naucz sie dokladnie co to jest silnik liniowy i w miare wszystko wszystko o nim... na 1 terminie zawsze jest jako jedno z 2 pytan..
  • Anonim

Jeszcze nie przerabialiśmy tego silnika. Na razie mieliśmy z Pochanke wykład.
  • ChrustAA

Generalnie silnik liniowy to podstawa umiejac tylko ten mozna zaliczyc przedmiot;]
    Oraz u nas rok temu i 2 zaliczalo sie referatami o liniowym i dobra gadka wiec don't worry.
  • Pingwin

Rozmawiałem z prof. Kamińskim i powiedział że zrobi jeszcze termin poprawkowy 11 lipca o godz 8.00 z pierwszej i drugiej części.
  • hahary

Wie ktos moze kiedy jest termin we wrzesniu, oraz czy ktos moglby pozyczyc materialy ?
  • ==>>MLECZ<<==

Witam czy ktoś ma jakieś materiały ze tego przedmiotu? Najlepiej do części p.Pochanke
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)