-
ChrustAA
Jak w temacie. Wiecie kiedy jest jakis termin z elektroniki i jak w tym roku wyglada zaliczenie? Pozdro i dz za info -
Anonim
oo i jeszcze jedno pytanie do tych, co mają już egz. z elektroniki za sobą: czy przy wpisach sprawdza obecność na tych listach obecności, co puszczał na wykładach? chodzi mi o możliwość zaliczenia egzaminu wpisem z laboratorium, o czym wspominał :/ pozdrawiam!! -
Obywatel MK
przy zaliczaniu labką decydują dwie rzeczy.
pierwsza to z kim miałeś labolatorium, a druga to właśnie obecności.
jeśli masz np. 5 u matysika z lab. i zero obecności zaliczysz. itd.
szczegółowo niech się wypowiedzą ci, co skorzystali z tego sposobu zaliczenia; )
pozdrawiam
MK -
M@ ®[|N
A co jeśli ktoś miał z laborki (u Matysika) 3,5 i na jego wykładzie w poprzednim semestrze 3/3 obecności ? -
-
przemo
-
wojtek l
w zeszłym roku miałem 3,5 z laborki i na wszystkich listach byłem i mnie zwolnił, jak cie nie zwolni to możęsz pójśc do niego i powiedzieć zę byłeś na wszystkich listach to może sie uda -
M@ ®[|N
A powiedz mi jeszcze ile wtedy na Twojej laborce zwolinił osób ?
Bo u mnie jest tak, że tylko 3 osoby mają 3,5 a reszta 4 - 5
Więc nie wiem, czy będzie chciał zwolnić cała grupę; -)
Ale może...może... :-) -
wojtek l
bardzo dużo zależało od tego czy na listach wszystkich byłeś, sporo osób zwolnił ale tylko z tej grupy co miała z nim laborke z innych już tak nie zwalniał, a i patrzył jeszcze czy jakąś laborke poprawiałeś -
M@ ®[|N
ocena 3,5
3/3 obecności
żadna lab nie powtarzana
wychodzi, że... nie zapeszać nie zapeszać; -)
Dzięki za info :-) -
ChrustAA
OPjca taka z ejaksie ma z Matysikiem laborke mozna byc zwolnionym jak sie ma z kims innym to nawet 4 czy 4.5 czasem gowno dawala (nie ma jak przestrzeganie konstytucji :D) -
M@ ®[|N
-=ChrustAA=- trzeba wziąść pod uwagę fakt, że jak masz lab z Matysikiem to można powiedzieć, że miałeś taki mały egz z elektroniki i do końcowej oceny dodajesz +1; -)
A tak serio... to chyba u Niego (Matysik) jest wyższy poziom lab niż u innych... -
Anonim
-
®εβυκ
... i czego sie mozna na egz. spodziewac, ma jakies ulubione pytania? -
ChrustAA
pewnie ze ma....
1: punkt pracy i pr obc dla paru przypadkow +podac jakies to sz jaka jest rw rwyj itp min: zasilanie beezposrednie, potencjometryczne, i tym podobmne to trzeba miec ograne na pamiec bo z 20% punktow bankowe.
2: Prostowniki (glownie we wrzesniu) schemat np 6 czy 12pulsowego mostkowego 3fazowego
3: przeksztaltniki dc\dc podwyzszajace i obnizajace napiecie (te z okladki niebieskiej ksiegi) schemat wyprowadzsic wzor opisujacy zasade dzialania + wykresy it id il w funkcji czasu
ogolnie jeszcze pare innych jak cos sobie przypomne napisze.
Generalnie te 3 wyzej to praktycznie zawse bywaja.
sorry za chaos ale nie mam czasu na dokladne pisanie
-
Anonim
-
Domi
-
Anonim
a ja zadam pytanie nieco inaczej. wie ktos kiedy beda egzaminy dla 2 roku II potoku? albo gdzie mozna znalezc info -
oro
Termin czerwcowy nie jest jeszcze znany. Ma ktos moze jakies materialy do egzaminy badz pytania z zeszlych lat? :)
A i ponoc bedzie zwlaniac za min. 4 z lab i 2/2 obecnosci.. -
Kłamliwa Świnia.
-
Anonim
> -=ChrustAA=- trzeba wziąść pod uwagę fakt, że jak masz lab z Matysikiem to można powiedzieć, że miałeś taki mały egz z elektroniki i do końcowej oceny dodajesz +1; -)
> A tak serio... to chyba u Niego (Matysik) jest wyższy poziom lab niż u innych...
Huehue żebyś wiedział, poziom jest tak wysoki, że przez ostatnie kilka laborek nikt z mojej gr do Pana dr nie przychodził na zajęcia. Osobiście bardzo jestem zawiedziony tymi listami. Raz, że wyszedłem 3 razy na 3 godzinie i akurat były dwie listy (na 3 jak wiadomo nikogo nie było !) a dwa zabraknie mi chyba 3 setnych do oceny 4,5...
life is brutal; /
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne