- 1
- 2
-
Crazy_Ivan
Czolem
Poszukuje informacji co do terminow egzaminow z TO1 i TO2 u Mikolajuka, oraz zadan do niego na egzamin ( te co daje do przerobienia ).
Bede bardzo wdzieczny za pomoc.
Iwan -
Anonim
1. jest juz podobny temat
2. toby2 1 i 8 luty g10 219 GG
3. z tob1 rozwiazane zadania sa chyba na longger.info -
Anonim
Siemka jest ten egzamin u Mikołajuka z tobów2 w piatek 8 lutego. Bo slyszalem ze w piatek ma nie byc tylko w maju dopiero??? Chyba ze chodzilo o te osoby co pisaly 2 lutego i uwalily i nie moga isc na drugi termin tylko dopiero w maju?????????????????????????? ????????? -
-
Anonim
W piątek jest normalnie egzamin ale można tylko podejść raz do niego w tej sesji chyba że byłeś na zerówce i ocena ci nie pasowała to można iść na jeden z dwóch terminów. Dla tych co mają ćwiczenia w plecy będzie egzamin w maju, u nas tak się dogadali że koleś od ćwiczeń zrobi poprawę 2 tyg przed egzaminem majowym. -
Anonim
Tak potwierdzam to co wyzej napisane bo bylem dzisiaj u Mikolajuka i sie go pytalem. A na tym terminie w maju mozna egzaminem i cwiczenia zaliczyc czy trzeba miec zaliczone cwiczenia zeby w maju przyjsc na egz??? -
Sawickas
Niestety trzeba mieć zaliczone ćwiczenia:(
Dopiero na terminie wrześniowym Dziadek zalicza egzaminem i ćwiczenia i wykład:| -
Crazy_Ivan
-
Anonim
-
LKay
-
Uriel | FICAG
Wie ktoś może kiedy z tobów1 prowadzą ćwiczenia Z. lub S. Filipowicz?
I kto prowadzi je w czwartki o 12? -
Żylak
-
Anonim
-
biale
słyszał ktoś o jakimś terminie u Mikołajuka?
podobno miał być pod koniec maja, ale szczegółów nie znam -
-
Misha
-
Uriel | FICAG
-
Uriel | FICAG
-
Żylak
-
Michał
Jjestem w I potoku i mam niezdane toby, czy mogę je np zaliczyć we wrześniu u Mikołajuka czy koniecznie będę musiał chodzić na egzaminy Bolkowskiego? -
Anonim
To trzeba uzgodnić w dziekanacie (a nawet chyba u samego dziekana). Ale podejrzewam, że teraz to już za późno, takie rzeczy załatwia się z początkiem semestru. -
biale
potrzebuje zadań z tob2, mógłby ktoś wrzucić? (tylko nie na rapidschare bo mam z tym problem)
- 1
- 2