-
Dudas.
-
Anonim
Okazało się iż 7/8 Pan prof ma seminaria także te terminy odpadają. Rozważane są dni 6 albo 11.02. Ja stanowczo jestem za 11. Za dużo mamy w tym tyg już nauki :P -
Dudas.
-
-
Anonim
-
kOsCi
-
Anonim
-
Marcin
-
Anonim
Większość pytanych woli termin 11ego lub jeśli jest taka możliwość to oba terminy. Temat o termin poprawy myśle że można zamknąć. >>>> Opcja oba terminy a jak nie to 11 <<<< -
kOsCi
ale chwila znam jeszcze pare osob co by chcialy zeby termin byl 6 wiec nie wiem czy tak mozna sobie decydowac najlepiej bylo by jakby byly oba i tego trzeba sie trzymac.. mysle ze spiecia na gmailu powinny nas jednak czegos nauczyc.. -
kOsCi
-
Kłamliwa Świnia.
>kostrzyk napisał
>ja bym się skałaniał ku 6 bo 12 tob-y II.
szósty to pojutrze już, więc troche wczesnie.
jak dzisiaj popije to na szóstego to ja nie wiem czy sie obudzę...
a toby za rok zaliczysz skoro jeszcze nie zaliczyles. -
Anonim
wali mnie czy będziesz najebany jak szpak czy nie, toby są dla mnie priorytetem i nic ci do tego, zresztą i tak zdecyduje większość, a za rok to se możesz... -
Marcin
nie stresujcie się panowie!
można(nie trzeba) zawsze policzyć większość bez osób chcących poprawić ocenę, bo wiadomo że bardziej powinno zależeć tym co nie zaliczyli trakcji...
a innych przedmiotów bym do tego nie mieszał...
jeśli jest do wyboru tylko 6ty i 11ty, to niech każdy wyrazi swoje zdanie i po kłopocie a może takiego nie będzie jeśli będą dwa terminy (chętnie) pójdę na oba
pozdrawiam -
-
Kłamliwa Świnia.
raczej podałem przykład na to, ze pojutrze to dosyc blisko jest.
kogo to kurwa obchodzi, ze masz toby?:|
myslisz, ze to ze nie potrafisz tobow zaliczyc to jest problem jakiegos wiekszego ogółu?
skoro trakcja to nie jest jakiegos typu twoj priorytet to w ogole nie wiem po chuj sie odzywasz.
moze jeszcze masz jakis problem którym koniecznie chcesz sie podzielić?:| -
Anonim
a ja sram zarówno na czyjeś TOBy, jak na to czy sie nawalisz czy nie
terminy powinny być dwa żeby nikt dupy nie sciskał i do gardeł nikomu nie skakał
a jak sie nie da dwóch to będzie wtedy kiedy zdecyduje większość
proste
i o czym tu dalej dywagować :| -
Kłamliwa Świnia.
-
Anonim
-
Robaczek
-
Dudas.
-
Anonim
w 6stej grupie tak samo, no ale poczekajmy do jutro co by na legalu mail poszedł do profesora :]