Wydział Elektryczny PW [2423]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grono.Net

Czy nie wkurza was to, ze w Gmachu Glownym nie ma ani automatu z kawa ani palarni? Co prawda okres zimy minal, ale nie ma nic bardziej wkurzajacego jak latanie do innych gmachow na kawe czy na dwor na fajka.. nie wiecie czy nie przymierzaja sie do palarni ewentualnie na automacik? Czy barek z GG ma wylacznosc na kawusie?? faka!!
  • K

hehe, SWIETA RACJA !!!! Najfajniejsze miejsce pod zględem kawy i fajków to GE:P
  • Grono.Net

A po cholere lazisz do GG w GE jest pieknie sa automaty i lokal otworzyli.
  • kupon_promocyjny

A ceny jakie w lokalu ? Jakos zawsze kurde mi nie po drodze ...
  • Grono.Net

Problem w tym, ze nie mam zajec w GE tylko w GG, GF, GM, i SK.. niestety.. o.. lokalik? hm.. ciekawie.. fajny maja lokal na Elce.
  • Anonim

Panowie (i Panie... :) ) lokal na elektryku jest w porządeczku, mozna przekąsić ciekawe rzeczy w niedużej cenie, obsługa jest miła, coprawda jedzenie z mikrofali trochę się ciągnie, ale lepsze to niż biegac w czasie laborków na drugą stronę noakowskiego do sklepu po bułki z serem, zatem polecam lokal miły warto zajrzeć...
  • JaNKo

A mnie w naszym nowootwartym barku bardzo zainteresowal chleb ze smalcem a obok ogoreczki. Jeszcze sete powinni dawac do takiego zestawu :P
  • marian_ka

ja bym poprosila o blizsza lokalizacje barku (jakies pieterko np) bo jak ostatnio bylam w GE to nie zauwazylam nic na ten temat, chetnie bym wpadla...a nie chce mi sie ganiac po calym gmachu...:]
  • kupon_promocyjny

pomiedzy peirwszym a drugim pietrem.

Jak wychodzisz z hali WN to na gore po schodach. Bar pod żarówką; )
  • JaNKo

Widac na pierwszy rzut oka, jeszcze zanim sie wejdzie. Taka ladna dobudowka nad wejsciem.
  • ANDY

proponuję pacyfikację kawiarni w GG, a później petycję do dziekana w sprawie automatów......

eee... albo odwrotnie jak kto woli; D
  • Grono.Net

jestem za!! 4 automaty na pietrze, w kazdym rogu to bedzie piekne:)
  • Domi

na papieroski o tej pieknej porze to na dwor:-) po co sie w jakis pokojach dusic
    a co do automatow jestem zdecydowniae za... z 4-tego pietra na dol biegac po kawe to niebałdzo
  • Anonim

o automatach mozecie dalej marzyc....w zeszlym roku jakies panny z jakiegos wydzialu - blizej mi nie znane - zrobily nawet petycje w sprawach automatow, zbieraly podpisy etc no i i tak nic z tego nie wyszlo bo super panie z barku (styl a la wczesny PRL) nie dadza sie tak łatwo wysiudac...; )
  • Domi

ten barek to jakis monopol... przeciez tam jest tak na maksa drogo... z reszta w "kawiarni" i tak siedza tylko wykladowcy, to sie pod wplywem automatow nie zmieni.
    nawiasem mowiac na dole w kiosku mozna kupic tania kaffke
  • zapach1

tylko, ze do kiosku z 4tego idzie sie 10 minut...
  • ANDY

poskutkowalo...;))) widzialem jak dzis zakladali te biale daszki na sqwerkach w GG
  • Grono.Net

dajcie zyc, dajcie automat, chociaz jeden!!!
  • ANDY

ostatnio znalazlem zajebisty automat w gmachu srodowiska (kawa wieksza i jakas smaczniejsza).... trzeba sie skrzyknac i przenosimy go do GG; D
  • Grono.Net

dobry pomysl, a moze ustawmy sie my milosnicy kiedys na wspolna kawe:) jesli zaakceptujecie pomysl to podam jakis sensowny termin.. a , bedzie kawa i papierosek:) piszcie, ktory gmach polecacie..
| |

Wyjazdy studenckie: http://student.travel.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)